TÄMÄN HETKEN PARHAAT LAINAT 50 – 10 000€ VUODELLE 2020

Sisällysluettelo

Tutustu tarkemmin muutamaan korottomaan lainaan

Suomilimiitti

Tutustu lainapalveluun suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa Suomen lainamarkkinoille suurimman korottoman ja kuluttoman pikavipin, 2000 euron koroton ensilaina. Mikäli lainasumma maksetaan takaisin seuraavan kuukauden loppuun mennessä, on lainasumma kirjaimellisesti ilmainen, sillä summalle ei ehdi kertyä korkoja tai kuluja. Suomilimiitin tarjoama laina on tilityyppinen laina, ja Suomilimiitti voi myöntää hakijalleen 2000 euron luottorajan, jossa kuluja muodostuu vasta siinä vaiheessa kun tehdään ensimmäinen nosto on tehty. Seuraavista nostoista tulee maksettavaksi listahinnaston mukainen maksu.

21-vuotiaat Suomen kansalaiset voivat hakea lainaa Suomilimiitiltä.

Suomilimiitti palvelee joka päivä kello 8-22 välillä.

Suomilimiitti >>

Ferratum

Tutustu lainapalveluun ferratum

Ferratumilta voi hakea 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla korotonta ja kulutonta ensilainaa. Korotonta ja kulutonta ensilainaa voi hakea aina 2000 euroon asti. Mikäli lainasumma maksetaan takaisin 30 vuorokauden aikana, ei lainasummalle muodostu muita kuluja. Mikäli lainan takaisinmaksu jostain syystä epäonnistuu, sitoutuu lainanhakija maksamaan lainasummalleen listahinnaston mukaiset korot ja kulut. Ennen tämän tapahtumista on siis hyvä olla perillä minkä suuruisen maksut lainasummalle muodostuu. Ajantasaiset tiedot kannattaa aina tarkistaa lainantarjoajan omilta verkkosivuilta.

Ferratumilta voi hakea lainaa 25- vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, vanhoille asiakkaille Ferratum tarjoaa pikavippejä normaali listahinnastoaan edullisimmilla hinnoilla.

Ferratum >>

Limiitti

Tutustu lainapalveluun limiitti

Limiitin tarjoama lainapalvelu tarjoaa asiakkaille luottotilin, eli tili jää asiakkaan käyttöön luoton takaisinmaksun jälkeen. Limiitistä voi hakea vakuudetonta lainaa 100 eurosta, aina 2000 euroon asti. Korotonta ja kulutonta ensilainaa on mahdollista hakea 50 eurosta aina 300 euroon asti. Korotonta ja kulutonta lainaa voi hakea ainoastaan uudet asiakkaat, koska ilmainen laina toimii sisäänheittotuotteena. Jos asiakas hakee lainaa 2000 euroon asti, ei lainasumma ole tässä vaiheessa enää korotonta ja kulutonta. Lainasummalle tulee siinä vaiheessa lainasummalle tulee maksettavaksi hinnaston mukaiset korot sekä kulut.

Limiitin ikäraja on 18-vuotta, ja lainanhakijan tulee olla Suomen kansalainen.

Limiitti >>

Vivus

Tutustu lainapalveluun vivus

Vivuksen koroton ja kuluton laina on tarjolla uusille asiakkaille, lainasumma suuruus vaihtelee 50 eurosta, 400 euroon. Kuten muillakin lainapalveluilla, Vivuksen yrityslaina tulee maksaa takaisin 30 vuorokaudessa. Vivukselta ensilainaa haettaessa, lainasumman suuruus on aina tässä tilanteessa 400 euroa. Siinä vaiheessa kun ensimmäinen laina on maksettu takaisin, voi Vivukselta hakea lainaa aina 2010 euroon asti.

20 -vuotiaat Suomen kansalaiset voivat hakea lainaa Vivukselta.

Tarkemmat lainatiedot kannattaa tarkistaa Vivuksen kotisivuilta.

Vivus >>

Ensilaina ilman korkoja

Koroton ensilaina on mahdollista ainoastaan uusille asiakkaille, jotka eivät ole aikaisemmin asioineet kyseisen lainanmyöntäjän kanssa.

Ensilaina itsessään on pieni rahasumma, jolla paikataan akuutti, pieni rahapula.

Ensilaina on yleensä nopea keino saada rahaa tilille.

Ensilainan korot ja kulut ovat kuitenkin itse lainapalveluiden varsinaista tuloa, ei ns. “ilmaisia lounaita” voida tarjota jokaiselle niitä tarvitsevalle. Siksi koroton ensilaina toimiikin lainapalveluiden ns. sisäänheittotuotteena. Lähestulkoon samalla tavalla kuin ruokakaupat mainostavat tiettyjä kärkituotteita, ja näin he saavat asiakkaita itselleen.

Korottoman pikavipin ehtona on nopea takaisinmaksuaika, ja ilmainen ensilaina tuleekin maksaa takaisin usein 30 vuorokauden kuluessa. Mutta markkinoilla on myös lainapalveluita, jotka myöntävät oikealla ajoituksella otettuun ensilainain jopa 60 vuorokauden takaisinmaksuajan.

Korotonta ensilainaa ei myönnetä useita tuhansia, vaan yleisimmät ilmaiset pikavipit ovat usein 10 eurosta 2000 euroon asti.

Kuinka suuri ilmainen ensilaina normaalisti on?

Lainamarkkinoilla toimii muutama lainapalvelu, jotka myöntävät 2000 euron lainasummia. On hyvä kuitenkin huomata, että ilmainen ensilaina voi joissain tapauksissa tarkoittaa joustoluoton ilmaista ensi nostoa. Siksi onkin tärkeää muistaa pitää pää kylmänä, eikä antaa nopean,helpon ja vielä ilmaisen rahan hämärtää päätöksentekokykyä. Koska vaikka lainaraha on sillä hetkellä ilmainen, on laina maksettava silti ajallaan takaisin. Ja jos näin ei jostain syystä käy, sitoutuu lainanhakija maksamaan sillä hetkellä ilmaisesta pikavipistä lainantarjoajan listahinnaston mukaiset korot ja kulut.

Vaikka tilanne lainanotto hetkellä näyttää siltä, että lainan takaisinmaksu on mahdollista suorittaa ajallaan takaisin, on varsin suositeltavaa että lainanottaja tutustuu lainapalvelun kaikkiin lainaehtoihin, huolellisesti. Huolellisella tutustumisella voi säästyä useammalta ikävältä yllätykseltä, ja usein nämä yllätykset tulevat ilmi vasta jälkikäteen.

Koroton laina on helppo ja nopea hakea Pankkilainoihin verrattuna, verkosta haettavat pikavipit ovat pääsääntöisesti helpompia hakea. Koska vaatimukset pikavipin myöntämiseen ovat pankkilainoja löyhemmät. Mutta myös verkkolainapalvelut pyrkivät siihen, että he saavat lainaamansa lainasumman ajallaan takaisin, näin he välttyvät luottotappioilta ja lainanhakija ylivelkaantumiselta sekä maksuhäiriömerkinnöiltä.

Lainaa vain täysi-ikäisille

Mikään lainapalvelu ei saa myöntää pikavippejä, edes korottomia pikavippejä alle 18-vuotiaille. Hyväksytyn lainahakemuksen edellytyksenä on siis vähintään 18-vuoden ikä, mutta toisinaan lainapalvelut voivat asettaa ikärajan myös tätä korkeammaksi. Varsinkin suuremmissa lainasummissa näin on usein tehty.

Hyväksytyn lainahakemuksen edellytyksenä on myös Suomen kansalaisuus, tai että lainanhakijan on oltava ollut kirjoilla jokin tietty vähimmäisaika Suomen väestörekisterikeskuksessa. Usein hakijalta odotetaan myös Suomalaista pankkitiliä, tai puhelinnumeroa.

Lähes kaikki lainapalvelut edellyttävät että luotonhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ja että lainanhakijan luottotietojen tulee olla kunnossa. Luotonmyöntäjällä on oikeus tarkistaa lainanhakijan positiiviset luottotiedot. Positiiviset luottotiedot kuulostavat ehkä todellisuutta paremmalle, sillä lainanmyöntäjä tarkistaa kuinka paljon lainanhakijalla on ennestään velkaa. Positiivisten luottotietojen tarkastamisella on tarkoitus estää luotonhakijan ylivelkaantuminen, ja lainantarjoajat pyrkivät siihen että se saavat myöntämänsä lainasumman takaisin.

Ensilaina pankkitunnuksilla nopeasti tilille

Korottoman ja kuluttoman pikavipin hakeminen on ehkä jopa pelottavan helppoa, sillä hakemuksen tekeminen onnistuu netissä ja hakemuksen allekirjoitus tapahtuu lainanhakijan omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen, luotonmyöntäjä tarkistaa lainanhakijan luottotiedot. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen myös muiden lainaehtojen tulee täyttyä, jotta luottohakemus pystytään hyväksymään.

Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen koroton ensilaina on mahdollista saada tilille jopa alle puolessa tunnissa, joten kyseessä on tosiaan nimensä veroinen, ensilaina!

Ilmaisen ensilainan räjähdysmäisellä suosiolla on myös kääntöpuolensa. Ala on niin kilpailtu, että lainantarjoajien joukkoon mahtuu niin hyviä, kuin ei niin hyviä lainavaihtoehtoja. Siksi huolellisella vertailulla lainanhakija voi säästää merkittävän rahasumman. Vertaa siis itselle paras korottoman pikavipin tarjoaja!

Korottomia pikavippejä eri tarkoituksiin

Kuten elämässä yleensä,eteen saattaa tulla yllättäviä tilanteita, joissa rahaa on saatava nopeasti ja helposti. Nopea ja helppo raha kuulostaa ehkä liian hyvältä ollakseen totta, ja usein se voi näin ollakin. Siksi on olennaisen tärkeää olla selvillä minkälaisen lainatuotteen itselleen haluaa.

Kuten varmasti olet huomannut, useammat lainapalvelut markkinoivat ilmaisia pikavippejä.

Erilaisia vahtoehtoja ilmaiseksi lainaksi

On hyvä muistaa, että nämä ilmaiset pikavipit ovat parhaimmillaan korottomia ja kuluttomia, mutta entäpä silloin jos kaikki ei mene kuin Strömsössä, ja et jostain syystä pysty maksamaan korotonta ensilainaa ajallaan takaisin. Siinä vaiheessa on hyvä, jos olet perehtynyt tähän korottomuuteen hieman tarkemmin. Vivuksella koroton laina on oma erillinen lainatuote, kun taas esimerkiksi Ferratum ja Limitti tarjoavat korotonta ensilainaa osana muuta lainatuotettaan.

Tämä lainatuote on sellainen, jossa ensimmäinen nosto on mahdollista tehdä ilman korkoja ja kuluja. Jokaisen lainapalvelun korottomuuden ehto on se, että lainasumma maksetaan ajallaan takaisin, usein tämän takaisinmaksun tulee tapahtua 30 vuorokauden kuluessa.

On liki mahdotonta sanoa mikä näistä korottomista lainapalveluista olisi juuri se kaikkein paras, sillä jokaisella lainanhakijalla lienee erilainen taustatilanne siihen miksi hän haluaa hakea ensilainaa. Siksi on tärkeä vertailla omaan elämäntilanteeseesi sopiva lainantarjoaja. Suosituksia on hyvä kuunnella ja lukea, mutta loppu viimein lopullisen päätöksen siitä mikä on paras lainapalvelu, tekee itse lainanhakija.

Useammassa lainapalvelussa itse lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido hakijaansa vielä itse lainan nostamiseen. Siksi onkin järkevää kysyä lainatarjouksia eri lainapalveluilta, ja valita niiden joukosta se paras. Lopullinen korkoprosentti määritellään useissa lainapalveluissa henkilökohtaisesti, jolloin se selviää vasta lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Useat lainapalvelut antavat sivuillaan vaan suuntaa-antavan korkohaitarin.