Voit valita alapuolelta juuri sinulle sopivimman lainan 40 000€

LAINAPALVELULAINAMAKSAT TAKAISINKULUTERIEN MÄÄRÄLAINA-AIKAIKÄRAJAHae TÄSTÄ!
Zmarta15 000eAlkaen 15 523eAlkaen 523e1-601-120kk20vHae tästä!
Lendo15 000eAlkaen 15 523eAlkaen 523e1-601-120kk20vHae tästä!
Rahalaitos15 000eAlkaen 15 523eAlkaen 523e1-601-120kk20vHae tästä!
BankNorwegian15 000eAlkaen 15 650eAlkaen 650e1-601-120kk23vHae tästä!www.lainapallo.fi/hae-lainaa/haerahalaitos" target="_blank" class="myButton">Hae tästä!

Pikavippi/laina 40 000€

Kun tarvitsee lainaa nopeasti ja ilman vakuuksia, silloin haetaan pikavippiä. Se on yleensä pieni lainamäärä, joka tulee maksettua aika nopeasti takaisin. Lainaa saa nopeasti ja ilman vakuuksia myös suurempina määrinä esimerkiksi 40 000 euron lainana. Se on kuitenkin jo todella suuri laina, jolloin sen hankkimista pitää miettiä etukäteen tarkasti. Tämän suuruisia lainoja saa vielä aika monesta lainapalvelusta, joista saa lainaa nopeasti ilman vakuuksia. Niitä kannattaa vertailla keskenään, jotta laina tulee otettua itselle parhaiten sopivasta paikasta.

Lainoissa on paljon eroja liittyen mm. korkoihin ja muihin kuluihin sekä ehtoihin ja laina-aikoihin. Jos on nuori lainahakija, ei välttämättä saa joka paikasta vielä lainaa. Yleensä näin suuren lainamäärän kohdalla pitää olla reilusti yli 20 vuotias. Mutta jossakin voi jo 20 vuotias saada suurenkin lainan. Aina pitää kuitenkin olla Suomen kansalainen tai olla ollut merkittynä Suomen Väestötietorekisteriin tietyn ajan verran ennen lainahakemusta. 40 000 euron lainassa näkyy jo todella hyvin korkojen vaihtelu ja se kuinka nopeasti aikoo lainan maksaa takaisin. Kun lisää laina-aikaa, voi sillä saada lainan kuukausimaksun sopivan kokoiseksi.

40 000 euron laina eri lainapalveluissa

Vaikka moni tarvitsee nopeaa lainaa ilman vakuuksia aika pienelle lainamäärälle, voi joku tarvita myös 40 000 euron lainaa samalla tavalla. Se voi olla esimerkiksi autolaina. Jos auton tarvitsee heti, on tällainen nopea laina ilman vakuuksia siihen oikein sopiva laina. 40 000 eurolla saa jo todella hyvän auton, jonka arvo ei toivottavasti laske kovin nopeasti. Sekin pitää huomioida, kun suunnittelee millaisen lainan ottaa. Jos joutuu ottamaan liian pitkä laina-ajan, voi auton arvo laskea liian nopeasti siihen verrattuna kuinka paljon lainaa ehtii maksaa takaisin. Siksi on tärkeää tehdä vertailuja eri lainapalveluiden kesken ja löytää niistä sopivin laina-aika ja kuukausimaksu 40 000 euron lainalle. Hyviä esimerkkejä, joita voi vertailla keskenään, ovat Haenyt.fi, Komplett Bank ja Bank Norwegian. Näissä kaikissa on tarjolla 40 000 euron lainoja.

Kun hakee Haenyt.fi -sivuston kautta lainaa, voi saada lainatarjouksen yli 20 eri luotonmyöntäjältä. Sitä varten ei tarvitse kuin täyttää sivustolla oleva lomake ja sen jälkeen saa lainatarjoukset omaan sähköpostiin. Sivustolla on laskuri, jossa voi ennen sitä kokeilla eri lainamääriä eri laina-ajoilla. Kun siihen valitsee 40 000 euroa, näkee että mitä pitää maksaa kuussa vähintään takaisin. Laina-ajan voi valita yhdestä vuodesta 15 vuoteen asti. Vuosi on näin suurelle lainalle aika lyhyt aika. Silloin pitäisi maksaa lainaa takaisin kuussa useampi 1000 euroa. Jos valitsee 5 vuotta, olisi kuukausierä silloin 755 euroa. 10 vuoden laina-ajalla se olisi 424 euroa ja pisimmällä eli 15 vuoden laina-ajalla kuukausierä olisi enää vain 316 euroa. Nämä esimerkit on laskettu 5 % korkokannalla.

Komplett Bank tarjoaa lainaa vieläkin enemmän kuin 40 000 euroa. Heiltä voi saada vielä 10 000 euroa enemmän. Laina-aikaa ei määritellä erikseen, vaan lainan voi maksaa takaisin siinä ajassa kuin haluaa. Kuukaudessa veloitetaan vain korot ja kulut. Nimelliskoroksi ilmoitetaan 4,9 % – 19,9 %. Kun sivustolla olevaan laskuriin laittaa 40 000 euroa, ilmoittaa se kuukauden vähimmäissummaksi 425 euroa. Esimerkin nimelliskorko on 12,6 % ja siinä on mukana myös 5 euron tilinhoitopalkkio. Laskelmassa ei kuitenkaan kerrota, että missä ajassa tällainen laina olisi maksettu. Sivustolta löytyy kuitenkin erillinen hinnasto, josta voi itse määritellä kulut ja laina-ajat. Sivustolla on esimerkkejä mihin heidän lainansa voisivat sopia hyvin. Niitä ovat esimerkiksi autolaina, remontti, opintolaina tai laina lomaa varten. Esimerkkejä löytyy todella paljon.

Bank Norwegian tarjoaa lainoja 1000 – 60 000 euroa. Lainaa siihen sivuston mukaan siihen tarkoitukseen, johon vain haluaa. Lainoihin ei vaadita vakuuksia eivätkä he kysy mihin lainaa tarvitaan. Lainahakemuksen voi tehdä heilläkin kätevästi netin kautta. Tunnistautumiseen vaaditaan verkkopankkitunnukset, joka on yleinen tapa lainapalveluissa. Lainaa saavat vähintään 23-vuotiaat, Suomen väestörekisterissä vähintään viimeiset 36 kuukautta olleet. Tämä kerrotaan sivustolla selkeällä paikalla, joten se ei tule kenellekään yllätyksenä, jos ei näitä kriteereitä täytä. Bank Norwegian tekee näiden lisäksi myös luottokelpoisuuskartoituksen. Sen jälkeen he voivat vasta antaa lainatarjouksen. Korko on heillä henkilökohtainen, mutta aina välillä 8,99 % – 22,49 %. Ehdot ja korot lainalle päätetään sen jälkeen, kun luottokartoitus on tehty.

Yhteenvetona 40 000 euron laina

Vaikka 40 000 euroa on jo todella suuri laina, voi sellaisen saada nopeasti ja ilman vakuuksia. Silloin saa ostettua nopeasti esimerkiksi auton. Tarve voi olla sellainen, että ei ole aikaa odotella että saisi lainan. Kun näinkin suurelle lainamäärälle on useampi nopeita ilman vakuuksia tarjoavia lainapalveluita, niitä kannattaa ensin vertailla. Silloin laina tulee otettua sieltä, josta sen saa juuri itselle parhaimmilla ominaisuuksilla ja ehdoilla. Se tuo säästöä jaa antaa tarpeeksi aikaa lainanmaksulle sekä paljon muita etuja.