Ekstraluotto on edullinen lainapalvelu

Täyttäessäsi kaikki Ekstraluoton asettamat lainaehdot, voit saada lainan tilillesi jopa muutamissa minuuteissa. Itse lainahakemuksen teko onnistuu sähköisesti, Ekstraluoton omilla verkkosivuilla. Voit tehdä lainahakemuksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lainahakemuksen teko netistä onnistuu sähköisesti, tarvitset tunnistautumista varten verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Vahvalla tunnistautumiselle varmistetaan, että luottohakemuksen teko on mahdollisimman turvallista. Itse tunnistautuminen tapahtuu lainahakemuksen yhteydessä. Matkapuhelinliittymän avulla sinulle toimitetaan henkilökohtainen PIN-koodi, jolla voit nostaa myöhemmin mahdollista lainaa sekä kirjautua Ekstraluoton palveluun. Luotonhakijan tulee olla vähintään 21- vuotias, näin halutaan varmistaa, ettei nuori joutuisi negatiiviseen lainakierteeseen. Moitteetta hoidettuja raha-asioita todistaa se, että lainanhakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, sekä hänen luottotietonsa ovat kunnossa. Näillä halutaan varmistaa, että Ekstraluotto saa myöntämänsä lainasumman ajallaan takaisin, eikä heille koidu luottotappioita. Suomen kansalaisuus on myös yksi luoton myöntämisen edellytys. Hakijalla tulee olla Suomessa postiosoite, sekä vakituinen asuinpaikka. Ekstraluotto tarkistaa henkilötiedot väestörekisterijärjestelmästä, sekä luottotiedot tarkistetaan Bisnode Finland Oy:ltä.

Voit hakea lainaa Ekstraluotolta, mikäli:

  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, sekä luottotietosi ovat kunnossa
  • Olet vähintään 21- vuotias
  • Olet Suomen kansalainen
  • Sinulla on vakituinen osoite sekä asuinpaikka Suomessa

 

Ekstraluotto

Ekstraluotto myöntää lainaa pieniin arkipäivän hankintoihin, tai tarvittaessa myös suurempiin äkillisiin kuluihin. Voit hakea lainaa 10 eurosta, aina 2100 euroon asti. Ekstraluotto on 2100€ jatkuva luotto, joka on ennalta sovittuun rajaan asti luotonhakijan käytettävissä. Luotto on joustava, joka mukautuu hakijansa arkeen. Tämä luotto tarjoaa joustavuutta, saat käyttöösi 2100 €, mutta maksat luotosta korkoja sekä kuluja ainoastaan nostamastasi lainasummasta. Voit siis nostaa lainaa ainoastaan sen verran kuin tarvitset, eikä sinun tarvitse ottaa käyttöösi koko lainasummaa. Luoton minimilyhennys on 10% jäljellä olevasta saldosta, kuitenkin niin että lainanlyhennys on minimissään 50€. Voit vapaasti lyhentää lainaa suuremmissa erissä, jolloin laina-aika lyhenee ja samalla luoton kokonaiskustannukset pienenevät. Joustoluotto joustaa kirjaimellisesti arkesi mukana, verrattuna esimerkiksi vippiin tai kulutusluottoon, jossa on usein kiinteä lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Joustoluotossa voit vaikuttaa itse lainatuotteiden maksuerien suuruuteen. Et tarvitse vakuuksia hakiessasi Ekstraluoton joustoluottoa.

Ekstraluotto on tarjonnut luottoja jo vuodesta 2006, eikä Ekstraluoton palvelu sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Joustoluottoa nostaessasi maksat 19% lainan nostokulun. Voit valita haluatko maksaa luoton takaisin osa-, vai kertamaksulla. Valitessasi kertamaksun, maksat myös lainan nostokulun 19%. Joustoluoton nimellinen vuosikorko on 106,8% sekä lainasumman todellinen maksimi vuosikorko on 706,42%. Sinulle myönnetyn luoton minimilaina-aika on kolme kuukautta, ja maksimissaan lainaa voi lyhentää 101 kuukauden ajan. Itse luoton avauspalkkio sekä tilinhoitomaksu on 0€.  Luotonantajana Ekstraluotolla toimii J. W. – Yhtiöt Oy, jonka kotipaikka on Lahden keskustassa.

-Lainaa 10- 2100 euroa

– Laina-aika vähintään 3 kuukautta, maksimissaan 101 kuukautta

– Lainan nostokulu 19%

– Nimellinen vuosikorko 106,8%

– Maksimi todellinen vuosikorko 706,42%

– Luoton avaus sekä tilinhoitomaksu 0€

 

Kuinka nopeasti rahat ovat lainanhakijan tilillä?

Ekstraluotosta voi hakea lainaa mihin kellonaikaan tahansa, lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat tietää muutamassa minuutissa, onko luottohakemuksesi hyväksytty vai hylätty. Hylättyä lainapäätöstä ei tarvitse perustella, ja hylkäyksen syynä voi olla esimerkiksi väärillä tiedoilla täytetty luottohakemus tai luotonhakijan maksuhäiriömerkinnät. Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen, rahat siirtyvät pankista riippuen jopa muutamassa minuutissa lainanhakijan tilille.