Edullista lainaa

Lainaaja kulutusluotto

Kiinnostaako edullinen kulutusluotto?

Mikäli vastaus on kyllä niin tutustu Lainaaja kulutusluottoon. Voit hakea jopa 5000€ kulutusluottoa joustavalla takasinmaksuajalla. Katso lisätietoja alapuolelta.

Pikatieto lainasta

Kuka voi hakea kulutusluoton Lainaajalta?

Lainaaja myöntää kulutusluottoa yli 22 vuotiaille Suomen kansalaisille, jotka ovat hoitaneet aikaisemmat raha-asiansa kunnolla.

Minkä verran voin hakea kulutusluottoa?

Lainaajalta on mahdollista hakea kulutusluottoa 200 – 5000€. Maksuaikaa on mahdollista saada 4 – 48 kuukautta.

Miten haen kulustusluottoa?

Kulustusluottoa on helppo hakea Lainaajan kautta. Sinun tulee ainoastaan täyttää lainahakemus Lainaaja.fi kotisivuilla. Lainahakemuksen täyttö vie noin 15 – 20 minuuttia ja mitä huolellisemmin sen täytät, sitä nopeammin ja varmemmin saat lainaa.

Mitä lainahakemuksen tekeminen maksaa?

Lainahakemuksen voit tehdä ja peruuttaa ilmaiseksi.

Miksi lainahakemus hylättiin?

Lainaajassa haet lainaa muilta yksityisiltä, joten lainahakemuksia ei varsinaisesti hylätä. Mikäli kukaan ei tee sinulle tarjousta, niin tarkista lainahakemuksesi tiedot.

Lainaa muilta lainaajilta

Lainaaja on Vertaislaina Oy:n omistama lainapalvelu, joka keskittyy niin sanoittuihin vertaislainoihin. Se tarjoaa kätevästi vapaat markkinat niin lainanhakijoille kuin lainantajillekin.

Lainaaja ei ole perinteinen lainapalvelu, sillä itse Lainaaja.fi ei myönnä kenellekkään lainaa, vaan se tarjoaa lainantarjoajille ja lainanhakijoille alustan sopia lainaehdoista. Lainaajan kautta hakiessasi lainaa haet siis kulutusluottoa yksityisiltä lainanantajilta.

Lainaamasi raha lainaajalla tulee siit aivan tavallisit ihmisiltä, jotka vain haluavat lainata rahansa. Tämä tarkoittaa parempaa korkoa kummallekkin osapuolelle, kun pankki ei ole missään välissä ottamassa omaa osaansa.

Ole valmis odottamaan

Rahat saat lainaajalta heti tilillesi, kun joku kiinnostuu lainaamaan sinulle ja pääset sopuun lainaehdoista hänen kanssa. Tämän vuoksi lainaaja.fi on hieman hitaampi lainapalvelu, koska sinun pitää ensin löytää henkilö joka on valmis lainaamaan sinulle haluamillasi lainaehdoila.

Lainaajan sivuilla on helppo vertailla eri lainoja erilaisilla maksuvaihtoehdoilla ja voit helposti valita niistä sinulle mieleisimmän. Laina maksetaan takasin kuukausittain sopimasi kuukausierän mukaan. Lisäksi aina voit maksaa koko lainasumman kerralla takaisin, mikäli taloudellinen tilanteesi sen sallii.

Lainaaja on lainamuodostaan huolimatta turvallinen lainaratkaisu, sillä lainanmyöntäjä ei koskaan näe sinun luottamuksellisia tietoja etkä sinä näe lainanantajan luottamuksellisia tietoja.

Mikäli vertaislaina saattaa olla sinun ratkaisusi rahantarpeeseen ,niin siirry Lainaajan sivustolle tämän sivun ylhäältä. Voit myös jatkaa muiden lainojen tutkimista tämän sivuston avulla.