Lainaa jopa 15 000€

Lainaamo kulutusluotto

Tarvitsetko kulutusluoton jopa 15 000€ asti?

Mikäli tilanteesi on tälläinen, niin Lainaamo saatta olla pelastu rahahuoliin. Lainaamo lainaa jopa 15 000€ yli 26 vuotiaille Suomalaisille. Tustustu lainaehtoihin tarkemmin alapuolelta.

Pikatieto lainasta

Kenelle kulutusluotto myönnetään?

Lainaamo myöntää kulustuluotoa yli 26 vuotiaille suomalaisille, jotka ovat hoitaneet aikaisemmat raha-asiansa ilman merkintöjä luottotiedoissa.

Paljonko minulle voidaan myöntää kulustuluottoa?

Lainaamo lainaa kulutusluottoa erittäin suurella skaalalla. Voit valita mieleisen kulustusluoton 500 – 15 000€ väliltä ja takaisinmaksuaikaa saat 1 – 7 vuotta riippuen lainamäärästä.

Miten haen kulustusluoton?

Kulutusluoton voit hakea vaivattomasti täyttämällä lainahakemuksen sähköisesti Lainaamon kotisivuillta. Lainaamon lainapalveluun pääset siirtymään tämän sivuston ylhäältä löytyvästä nappulasta.

Mitä lainahakemuksen tekeminen maksaa?

Lainahakemuksen tekeminen on aina ilmaista ja sitoudu lainan hakemiseen vasta kun allekirjoitat lainasopimuksen hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen.

Miksi minulle ei myönnetty kulustuluottoa?

Lainapalvelu ei ole velvollinen ilmoittamaan sinulle minkä takia lainahakemuksesi hylättiin. Normaalisti lainahakemus hylätään, mikäli lainahakemuksen tiedot ovat puutteelliset tai virheelliset. Luottotiedoista löytyvä maksuhäiriömerkintä johtaa myös aina lainahakemuksen hylkäämiseen.

Tutustu lisää Lainaamoon

Lainaamo on Lainaamo Oy- yhtiön pitämä lainapalvelu Suomessa. Yritys on melko uusi, sillä se on perustettu vuonna 2013 ja yrityksellä on tällä hetkellä vain 3 työntekijää. Yrityksne päätomipiste sijaitsee Helsingissä.

Sivusto

Lainaamon sivulle saavuttaessa on helppo päästä itse asiaan eli lainanhakuun. Lainalaskuri pomppaa heti ensimmäisenä silmiesi eteen etusivulla ja se kertoo sinulle heti halumasi lainasumman kuukausierän. Sen avulla onkin helppo vertailla eri suurisia kulutusluottoja monen pituisilla takaisimaksuajoilla. Tältä osin Lainaamo antaa heti luotettavan tuntuman, sillä saat nopeasti tietoosi lainan suuntaa-antavan hinnan. Lopullinen kulutusluoton hinta määräytyy aina lainahakijan taloudellisen tilanteen mukaan.

Valittuasi sinulle sopivan lainasumman ja takasinmaksujan, siirrt suoraan lainahakemuksen täyttämiseen johon on syytä varata 10 – 15 minuuttia. Lähetettyäsi huolellisesti täytetyn lainahakemuksen sinun tulee ainoastaan odottaa ,että saat hyväksytyn luottopäätöksen. Hyväksytyn luottopäätöksen allekirjoitat nettipankkitunnusten avulla ja tämän prosessin jäljeen olet vapaa nostamaan rahat tilillesi.

Kulusluotot

Lainaamon ikä-raja on melko korkea verrattuna muihin lainapalveluihin. Saadaksesi kulutusluoton sinulta vaaditaan vähintään 26 vuoden ikää sekä vakituista osoitetta Suomessa. Lisäksi luottotiedoissasi ei saa olla merkintöjä.

Voit hakea kulustuluottoa jopa 15 000€, joka on lähellä markkinoiden suurinta kulusluottoa. Pienempääkin lainaa on kuitekin tarjolla, sillä lainasummat alkavat 500€:sta. Takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada 7 vuoteen asti. Takaisinmaksuaika kuitenkin on riippuvainen lainasummasta ja luonnollisesti isommille lainoille on mahdollista hakea pidempää takaisinmaksuaikaa.

Lainaamo myöntää kulutusluottoja asiakaspalvelun aukioloaikana maanantaista perjantaihin klo 09-17:00. Lainahakemuksen voit kuitenkin tehdä minä ajankohtana tahansa, mutta hakemukset käsitellään vasta asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Lainaamo on perushyvä vaihtoehto kun haluat hakea hieman isompaa kulutusluottoa, mutta markkinoiden edullisin se ei ole missään hintaluokassa. Mikäli kuitenkin olet vakuuttunut Lainaamosta, niin siirry nyt heidän lainapalveluunsa tämän sivun ylälaidasta. Voit myös jatkaa muiden lainapalveluiden tutkimista perehtymällä niihin kätevästi tämän sivuston kautta.