Laina.fi pikavippi

lainafireview

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
asiakaspalvelu@laina.fi
Puhelinnumero:
0200 30033

Aukioloajat:

Arkisin
klo 7-22
Viikonloppuna
klo 9-21
lainafi
lainafi
Korkoprosentti
alkaen 23.96%
Lainasummat
4000 - 100000 €
Laina-aika
36 - 84 kk
Ikäraja
20 vuotta

Sisällysluettelo

Kenelle pikavippiä lainatataan?

Pikavipin voi hakea 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on myös vakituinen kotiosoite Suomessa. Lisäksi luottotiedoistasi ei saa löytyä merkintää.

Kuinka suuren pikavipin voin hakea?

Laina.fi myöntää pikavippejä 2500€ asti. Pienin haettava pikavippi on 50€. Takaisinmaksuaikaa saat joustavasti lainasumman suuruden mukaan, mutta enintään kuitenkin 12kk.

Miten haen pikavippiä?

Pikavipin hakeminen Laina.fi lainapalvelusta on nopea ja helppo prosessi. Sinun tulee ainoastaan täyttää huolellisesti lainahakemus heidän lainapalvelussaan. Tämän jälkeen saat joko hyväksytyn tai hylätyn luotttopäätöksen. Mikäli hakemus on hyväksytty, niin voit nostaa rahat heti tilillesi kirjoitettuasi lainasopimuksen sähköisesti.

Mitä lainahakemuksen tekeminen maksaa?

Lainahakemuksen voit aina tehdä ilmaiseksi.

Miksi en saanut pikavippiä?

Pikavippihakemuksesi voidaan myöntää monesta syystä, eikä lainanantajalla ole velvollisuutta kertoa sinulle hylkäyksen syytä. Voit kuitenkin tarkistaa yleisimmät hylkäysperusteet joko Laina.fi sivulta tai yrittää kysellä syytä heidän asiakaspalvelunsa kautta.

Laina.fi lisätietoa

Laina.fi lainapalvelu kuuluu melko vanhaan DFC Nordic Oyj yritykseen, joka on ollut pystyssä jo vuodesta 2005 lähtien. Yhtiö myöskin työllisstää hieman enempi Suomalaisia kuin pikavippiyritykset yleensä, sillä sen alaisuudessa työskentee noin 25 työntekijää. Yhtiöllä on myöskin aikaisemmin ollut eri lainapalveluita Suomessa.

Laina.fi miellyttää silmää

Laina.fi:n kotisivu on miellyttävän sinivalkoinen ja myöskin erittäin helppokäyttöinen, sillä ensimmäinen sivulta löytyvä asia on lainalaskuri. Lainalaskuri tarjoaa sinulle kätevästi eri lainavaihtoehdot haluamallesi summalle. Tarjolla on käyttölaina sekä kertalaina. Siirtymällä haluamaasi lainaan, saat entistä tarkempaa tietoa pikavipin takaisinmaksusta. Laskin on kuitenkin syytä olla vieressä, sillä lainalaskuri ei valitettavasti ilmoita kokonaislainasummaa, mutta kaikki kuukausierät kylläkin. Näin ollen ynnäämällä kaikki kuukausierät yhteen saat helposti ja nopeasti lainan kokonaissumman tietoosi.

Pikavipit

Kuten totuttua pikavipeissä, niin myöskään laina.fi:n pikavippejä hakeakseasi et tarvitse takaajaa lainalle. Voit hakea pikavipin 2500€ asti, mutta myönnettävä lainasumma riippuu myös sinun iästäsi sekä maksukyvystä. Näillä toimilla haluaan varmistaa myös sinun turvallisuutesi pikavippiä hakiessasi. Takaisinmaksuaikaa on mahdollissta saada 1 – 12kk riippuen pikavippisi suuruudesta.

Palveluun tunnistaudutaan nettipankkitunnusten avulla, jonka jälkeen voit määritellä itsellesi PIN-koodin jota käytät jatkossa palveluun kirjautumiseen. Lainanhakeminen on myöskin ilmaista. Lainahakemuksen voit tehdä milloin tahansa, mihin kellonaikaan tahansa ja itse hakemukset käsitellään klo 07 -23, joten sinun ei tarvitse koskaan odotella kovin kauaa saadaksesi luottopäätöksen. Käytännössä tämä tarkoittaa että saat rahat aina tilillesi vähintään seuravana aamuna, mutta usein jo paljon aikaisemmin.

Laina.fi asiakaspalvelu on käytössäsi kattavasti maananataista perjantaihin klo 07:00 -23:00 ja viikonloppuna klo 09:00 – 21:00. Asiakaspalvelu siis palvelee sinua hyvin laajalla aikavälillä verrattuna moneen muuhun lainapalveluun. Asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä, joko sähköpostitse tai puhelimella. Tarkemmat tiedot löytyy laina.fi kotivuilta, jonne voit nyt siirtyä tämän sivun ylälaidasta.

Mikäli et vielä ole varma sinulle sopivasta lainasta, niin voit myöskin jatkaa erilaiste lainojen selaamista tämän sivuston kautta. Me takaamme sinulle että tämän sivuston avulla löydät sinulle parhaan lainaratkaisun.