Lainasto pikavippi

lainastoreview

Sisällysluettelo

Kuka voi hakea pikavipin?

Pikavipin voi hakea jokainen täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on myös vakituinen kotiosoite Suomessa. Lisäksi hakijan tulee omistaa nettipankkitunnukset ja puhdas luottohistoria.

Kuinka suuren pikavipin voin hakea?

Pikavippiä on mahdollista hakea 100€:sta 2000€ asti. Alussa voit hakea pikavipin maksimissaan 400€, mutta hoidettuasi sen kunnolla sinulle tarjotaan mahdollisuutta hakea myös suurempaa lainaa.

Miten haen pikavipin?

Pikavippi on helppo hakea Lainastosta. Sinun tulee ainoastaan tehdä sähköinen lainahakemus ja odottaa hyväksyttyä luottopäätöstä. Saatuasi hyväksytyn päätöksen olet vapaa nostamaa rahat tilille.

Mitä lainahakemuksen tekeminen maksaa?

Pikavipin hakemiseen tarvittavan lainahakemuksen voit aina tehdä ilmaiseksi.

Miksi minulle ei myönnetty kulutusluottoa?

Lainapalvelu ei ole velvollinen ilmoittamaan sinulle minkä takia lainahakemuksesi hylättiin. Normaalisti lainahakemus hylätään, mikäli lainahakemuksen tiedot ovat puutteelliset tai virheelliset. Luottotiedoista löytyvä maksuhäiriömerkintä johtaa myös aina lainahakemuksen hylkäämiseen.

Tutustu lisää Lainaamoon

Lainasto on Lainasto Oy:n alaisuudessa toimiva lainapalvelu. Yhtiö itsessään on melko pieni työllistäessään muutaman henkilön. Lainasto on myöskin suhteellisen uusi toimija markkinoilla, sillä se on perustettu vuonna 2011 ja sen toimipiste sijaitsee Turussa.

Helppo hakea

Saapuessasi Lainaston kotisivuille pomppaa eteesi heti lainapalkki, josta voit valita haluamasi lainasumman. Miinuksena voidaan kuitenkin pitää ettei tämä lainapalkki tarjoa minkään näköistä tietoa lainan hinnasta, vaan painaessa “Hae tästä” nappia, siirryt suoraan tunnistautumis vaiheeseen.

Hintatiedot kuitenkin löytyvät kun valitset yläpalkista lainatuotteet ja valitset sieltä halumasi lainatuotteen. Tämä siirtää sinut lainalaskuriin, jonka avulla voit laskea kuukausierien hinnat pikavipillesi. Loppujen lopuksi hinnoittelun löytyminen on siis melko helppoa, mutta hinnat voisivat löytyä jo etusivulta joka loisi sivustolle luotettavamman kuvat. Itse sivusto kuitenkin on erittäin simppeli käyttää ja sen värimaailma kaikessa ykisinkertaisuudessaan miellyttää silmää.

Lainaston pikavipit

Lainastolta voivat hakea pikavippiä kaikki täysi-ikäiset, mutta tililuotto-tuotteeseen vaaditaan 21 vuoden ikää. Pikavippiä voi hakea 400€ asti ja tililuotto myönntetään aina 2000€ suuruisena, josta voit itse tehdä nostoja mielesi mukaan. Etusivulla mainostetaan että 90% asiakkaista saa vastauksen lainahakemukseen alle kymmenessä minuutissa. Sinun ei siis tarvitse odottaa kauaa myönnetäänkö pikavippi tai tililuotto sinulle.

Takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada 15 – 30 vuorokautta ja hätätilanteissa on mahdollista hakea 15 vuorokautta lisämaksuaikaa. Lainahakemus tehdään aina sähköisesti tunnistautumalla nettipankkitunnusten avulla lainapalveluun.

Itse pikavipit lainasto maksaa klo 07 – 23 jokaisena päivänä viikossa. Itse asikaspalvelu on auki 09-17 maanantaista perjantaihin. Suosittelemme olemaan yhteydessä sähköpostilla, sillä puheluista veloitetaan 1,5€ minuutilta.

Mikäli kiinnostuit Lainastosta niin voit siirtyä tekemään lainahakemusta tämän sivun ylälaidasta tai voit myös tutustua muihin pikavippeihin ja muihin lainoihin mitä tällä sivustolla on esittelyssä.