Luottoraha laina nopeasti

Lainahakemuksen teko onnistuu netissä, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Luottoraha myöntää edullista kulutusluottoa 10 eurosta aina 2000 euroon asti. Uudelle asiakkaalle myönnetään 2000 euron luottoraja, hoidettuasi edellisen lainan takaisinmaksun ajallaan takaisin. Tarjoutuu lainanhakijalle mahdollisuus korottaa luottorajaa. Luottorahalta on mahdollista saada käyttöön jatkuva tililuotto, josta voit tarpeesi mukaan nostaa rahaa käyttöösi. Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä. Luottohakemuksen teko on ilmaista, ja voit tehdä sen ilman vakuuksia tai takuita Luottorahan verkkosivuilla olevasta ” Hae Luottoa” painiketta painamalla. Voit hakea luottoa asunnon remonttia, auton korjaamista, tai lomamatkaa varten. Tärkeintä on se, että olet varmistanut realistisesti oman takaisinmaksukyvyn. Luottohakemuksen yhteydessä arvioidaan luotonhakijan takaisinmaksukyky. Ei ole kenenkään etu, että luoton takaisinmaksu epäonnistuu.

Näin haet lainaa Luottorahalta:

  • Luottosumman suuruutta miettiessäsi, voit tarkistaa Luottorahan verkkosivuilla olevalla Luottolaskurilla luotosta koituvat kustannukset. Saat helposti selville mitä luotto maksaa sinulle. Tarkista luoton kustannukset, maksat luottoa takaisin sitten minimilyhennyksillä tai tasaerin tapahtuvilla kuukausilyhennyksillä. Luoton vuotuinen nimelliskorko on 49,88%
  • Luottorahalla on käytössään turvattu SSL- yhteys, joten voit tunnistautua Luottorahan verkkosivuille omilla verkkopankkitunnuksilla
  • Täytä luottohakemus verkossa. Vaikka luottohakemuksen teko on nopeaa sekä helppoa, riippuu luottopäätös täyttämistäsi vastauksista, vajaat tai virheelliset tiedot voivat aiheuttaa lainahakemuksen hylkäämisen. Luottohakemuksen yhteydessä hyväksy luottoehdot sen jälkeen kun olet lukenut ne.
  • Intantor-verkkopalvelussa tarkistetaan maksukykysi. Tätä varten sinun tulee kirjautua palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla.
  • Odota luottopäätöstä, saat tietää luottopäätöksen jopa muutamissa minuuteissa. Saat luottopäätöksen tekstiviestillä.
  • Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit nostaa luottoa 10 eurosta aina 2000 euroon asti. Asiakaspalvelun aukioloaikoina rahat siirtyvät tilillesi välittömästi.
  • Saat vahvistus tekstiviestin, kun rahat ovat siirtyneet tilillesi
  • Sinulle lähetetään PIN-koodi tekstiviestillä, jolla pääset jatkossa kirjautumaan palveluun ilman että sinun täytyy käyttää verkkopankkitunnuksiasi

 

Kenelle lainaa myönnetään?

Luoton myöntämisen edellytyksenä on se, että täytät Luottorahan asettamat lainaehdot. Lainanhakijan tulee olla vähintään 20- vuotias, tällä halutaan estää liian nuorten mahdolliset maksuvaikeudet. Hakijalla on oltava suomalainen henkilötunnus, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä sekä lainanhakijan on osoitettava että hänen aiempi maksukäyttäytyminen on ollut moitteetonta. Lainanhakijalla on oltava käytössään oma matkapuhelinliittymä sekä sähköposti. Luottoraha kehottaa, että lainaa hakiessaan lainanhakija pohtii realistisesti oman maksukykynsä.  Mikäli oma maksukyky epäilyttää on parempi pohtia vielä uudelleen luoton hakemista.

 

Luottorahan asiakaspalvelu

Yleisimpiin kysymyksiin voit löytää vastauksen Luottorahan verkkosivuilta. Mikäli et löydä vastausta näiden joukosta, voit ottaa yhteyttä Luottorahan asiakaspalveluun. Tavoitat asiakaspalvelijan puhelimitse numerosta 09 315 77610 ( pvm) tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@luottoraha.fi

 

C Finance Oy/ LuottoRaha

Annankatu 16 B

00120 Helsinki

 

Luottorahan asiakaspalvelu on avoinna:

Ma – Pe klo 9.00- 22.00

La klo 11.00 – 18.00

Su klo 14.00 – 17.00

Luottoraha on C Finance Oy:n aputoiminimi, joka myöntää kuluttajille edullisia sekä joustavia kulutusluottoja. Kyseessä on yksityinen osakeyhtiö, joka on erikoistunut kuluttajaluottoihin. Yrityksellä on vuodesta 2005 asti kokemusta kulutusluottojen myöntämisestä Pohjoismaissa. Yrityksen toimisto sijaitsee Helsingissä, sekä yritys tarjoaa eri toiminimien alla kulutusluottoja myös Ruotsissa. Luottorahan tavoitteena on kehittyä kuluttajien rahoitustarpeita vastaavaksi rahoitusyhtiöksi, sekä toimia avoimessa yhteistyössä viranomaisten kanssa. Luottoraha haluaa kehittää entistä vastuullisempaa luotonantoa, sekä selvittää nykyistä kattavammin keinoin asiakkaansa maksukyvyn. C Finance Oy kuuluu Suomen Luotonantajarekisteriin, joka onkin  edellytyksenä Suomessa lainan myöntämiselle.