Nopsalaina kulutusluotto

Oletko kiinnostunut luotettavast kulutusluotosta?

Mikäli vastaus on kyllä, niin suosittelemme tutustumaan Nopsalainaan. Nopsalaina tarjoaa monensuuruista kulututsluottoa joustavilla takaisinmaksuajoilla. Tarkista lisätiedot alapuolelta.

Pikatieto lainasta

Kenelle kulutusluotto myönnetään?

Kulutusluotto on mahdollista hakea kun täytät seuraavat ehdot

  • Olet vähintään 22 vuotias Suomen kansalainen
  • Kuukausitulosi ovat vähintään 1200€/kk
  • Sinulla ei ole maksuhäirömerkintöjä

Kuinka suuri kulutusluotto on mahdollista hakea?

Voit hakea kulutusluottoa jopa 20 000€ asti. Lisäksi takaisinmaksua aikaa on mahdollista saada maksimissaan 10 vuotta. Pienin tarjolla olevea kulutusluotto on 2000€ puolenvuoden takasinmaksuajalla.

Miten haen kulutusluoton?

Kulutusluoton haet täyttämällä lainahakemuksen Nopsalainan lainapalvelussa. Täytettyäsi lainahakemuksen sinun tulee ainoastaan odottaa hyväksyttyä luottopäätöstä.

Mitä lainahakemuksen tekeminen maksaa?

Lainahakemuksen tekemisestä ei veloiteta mitään. Se on aina täysin ilmaista.

Miksi lainahakemukseni hylättiiin?

Lainahakemus hylätään normaalisti seuraavista syistä:

  • Virheelliset tai puutteelliset tiedot lainahakemuksessa
  • Luottotietomerkintä
  • Sinulla ei ole riittävät kuukausittaiset tulot
  • Ikäsi ei riitä lainan hakemiseen

Tutustu Nopsalainaan

Nopsalaina on BIGBANK AS yrityksen omistama lainapalvelu Suomessa. Bigbank on erittäin vanha yhtiö on perustettu jo vuonna 1992 ja Nopsalaina on sen Suomalaisen sivuliikkeen lainapalvelu.

Kulutusluottoa isoonkin nälkään

Nopsalainan sivustolle saapuessa käy ilmi, että tältä sivustolta on mahdollisuus saada kulutusluottoa myös isompaakin tarpeeseeen. Lainalaskuri on ensimmäinen asia, jonka varmasti löydät sivustolta ja heti viresseä mainostataan että sinun on mahdollsita lainata jopa 20 000€, joten todella suurta lainaakin on siis tarjolla. Aivan näin paljon sinun ei kuitenkaan tarvitse lainata, mikäli sinulla on mielessäsi hieman pienempi kulutusluotto. Nopsalainan kulutusluotot alkavat 2000€:sta ja päätyvät siis 20 000€ asti. Valinnanvaraa siis riittää. Myös takaisinmaksujassa on paljon valinnanvaraa sillä sitä on mahdollista saada puolesta vuodesta aina 10 vuoteen asti. Takaisinmaksuajan määrä riippuu luonnollisesti hakemasta lainasummasta.

Kulutustluottoa voit hakea Nopsalainalta, kun olet vähintään 22 vuotias ja luottokelpoinen. Lisäksi sinulla täytyy olla omistuksessa nettipankkitunnukset. Säännölliset kuukaussitulot ovat myöskin edellytys lainan myöntämiselle. Lainahakemus on erittäine helppo täyttää Nopsalainan nettisivuilla sinun nettipankkitunnusten avulla. Sinun tulee ainoastaan olla tarkka täyttäessäsi puuttuvia tietoja lainahakemuksesta, sillä virheelliset tai väärät tiedot voivat johtaa lainahakemuksesi hylkäämiseen. Saatuasi hyväksytyn luottopäätöksen, saat rahat tilillesi normaalisti 15 minuutin sisällä.

Hinnasto

Nopsalainan kulutusluotoista joutuu luonnollisesti maksamaan normaalit kuukausittaiset korkokulut ja sen lisäksi sinun tulee maksaa sopimuspalkkio lainasta sekä sinulle lisätään kuukausittainen tilinhoitomaksu. Sopimuspalkkio alle 2500 euron lainoille on 95€ ja tätä suuremmille lainoille sopimuspalkkio on 145€. Kuukausierät myös kannattaa pyrkiä maksamaan ajallaan sillä eräpäivänsiirrosta veloitetaan 60€. Myös muita maksuja löytyy ja niistä saat lisätietoa Nopsalainan nettisivuilta. Korkokulut Nopsalainalla vaihtelevat haetun lainasumman mukaan, mutta normaalisit vuosikorko pyörii 9 -14% sisällä. Korko on kuitenkin aina yksilökohtainen, joten tarkan korkosumman saat tietoosi vain täyttämällä lainahakemuksen.