Avaa tili Nordcreditille

Joustoluoton hakeminen on helppoa sekä nopeaa, voit tehdä lainahakemuksen mihin vuorokauden aikaan tahansa – ja mistä tahansa. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen voit tehdä nostoja kirjautumalla NordCreditin verkkosivuilla Omille Sivuillesi, voit myös tehdä nostoja lähettämällä tekstiviestin LA LAINASUMMA numeroon 16115.

Lainan nostaminen ja hakeminen ei ehkä koskaan ole ollut näin helppoa ja nopeaa.

NordCreditin joustoluotto tarjoaakin sinulle vaivattoman sekä nopean tavan saada rahaa tilillesi. Oli kyseessä sitten jokin yllättävä meno, kuten pesukoneen tai imurin rikkoutuminen, kauan suunniteltu hankinta tai tarjouslentolippujen ostaminen, joustaa NordCreditin Joustoluotto arkesi mukaan. Sinun ei tarvitse selvittää mihin lainaa tarvitset, pääasia että täytät lainantarjoajan asettamat lainaehdot. NordCredit joustoluottoa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia, voit hakea mihin vuorokauden aikaan vakuudetonta lainaa aina 100-3000 euroon asti. Lainan takaisinmaksu onnistuu ennalta ilmoitetuissa lainanlyhennyserissä, ja saat kuukausittain laskun, jossa on 14 vuorokautta laskun eräpäivään. Tämä takaa sen, että pystyt ennakoimaan jokaisen kuun menot sekä tulot- huolellisesti! NordCreditin joustoluotossa saat käyttöösi 2000-3000 euron luottorajan, ja voit tarpeesi mukaan päättää minkä summan haluat kerralla nostaa käyttöösi.

Kuinka haen NordCreditin Joustoluottoa?

Joustoluoton hakeminen onnistuu täysin sähköisesti, ilman että sinun tarvitsee käydä missään pankissa. Lainahakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, NordCreditin verkkosivuilla olevalla turvallisella lainahakemuksella. Tutustu rauhassa NordCreditin lainanmyöntöehtoihin, jonka jälkeen voit tunnistautua lainahakemuksen täyttämistä varten omilla verkkopankkitunnuksilla. Lainahakemuksessa sinun tulee täyttää huolellisesti siinä pyydetyt henkilö-, sekä taloustiedot. Näiden tietojen perusteella NordCredit tekee lainapäätöksensä. Lainantarjoaja tarkistaa tulotietojen pätevyyden Instantor-palvelun kautta tai mahdollisesti toimittamastasi erillisestä liitteestä. Saat tietää välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen alustavan lainapäätöksen, lopullinen lainapäätös tulee kuitenkin vasta siinä vaiheessa, kun lähettämäsi tulotiedot ovat tarkistettu. NordCreditin asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00- 22.00 sekä viikonloppuisin kello 12.00- 20.00.  Parhaimmassa tapauksessa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, rahat siirtyvät tilillesi jopa muutamissa minuuteissa. Rahojen siirtonopeus riippuu käytössäsi olevasta pankista, sekä siitä minkälainen sopimus heillä on NordCreditin kanssa. Rahat siirtyvät samana päivänä Aktian, Danske Bankin, Nordean, OP:n, POP- Pankin sekä Säästöpankin tileille. Muilla pankeilla rahojen siirtymiseen kuluu 1-3 pankkipäivää.

 

Kenelle lainaa voidaan myöntää?

Lainanhakijan tulee täyttää lainapalvelun asettamat lainaehdot. Lainaehdoissa on määritelty lainanhakijan iäksi vähintään 18-vuotta, sekä se että lainanhakija on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Tämä tarkoittaa sitä, että lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja hänen luottotietonsa tulee olla kunnossa. Lainan takaisinmaksun edellytyksenä on säännölliset tulot, näin NordCredit voi varmistua siitä, että hän saa lainaamansa luottosumman takaisin, ja mielellään takaisinmaksu tapahtuu vielä ajallaan. Lainanhakijalla tulee olla käytössään suomalainen pankkitili sekä hänen on osoitettava että hänen käytössään on vakituinen suomalainen osoite. Lainahakemuksen yhteydessä sinun tulee tunnistautua verkkosivuilla omilla verkkopankkitunnuksilla tai vaihtoehtoisesti mobiilivarmenteella.

 

NordCredit asiakaspalvelu

Lainaan, sekä siihen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä NordCreditin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on avoinna ma- pe klo 8.00 – 22.00 sekä la ja su klo 12.00- 22.00. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä soittamalla numeroon 09 427 05044. NordCreditin verkkosivuilla on yhteydenottolomake, jolla voit lähettää asiakaspalveluun viestiä mihin kellonaikaan tahansa. Lisäksi asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@gfmoney.fi tai sivuilla olevan chat-yhteyden kautta. NordCredit on suuremman yrityksen GF Money Consumer Finance Oy:n tarjoama lainapalvelu. Yritys on Etelä- Suomen aluehallintoviraston rekisteröimä, vastuullinen sekä luotettava luotonantaja.