Ostosrahalta halpaa kulusluottoa

Ostosraha kulutusluotto

Valitse Ostosraha?

Tarkista täältä miksi tai miksi ei valita Ostosrahaa sinun luotonantajaksi. Mikäli päädyt Ostosrahaan, niin siirry alapuolelta lainahakemukseen.

Pikatieto lainasta

Kenelle Ostosraha myöntää kulutusluoton?

Ostosraha myöntää kulutusluottoa, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Olet 20 – 75 vuotias
  • Omaat Suomen kansalaisuuden
  • Omaat moitteettomat luottotiedot
  • Sinulla on henkilökohtaiset nettipankkitunnukset sekä matkapuhelinliittymä

Kuinka suuren kulustusluoton voin hakea?

Ostosraha myöntää luottoa 3000€ asti. Pienin haettava kulusluotto sen sijaan on 400€. Takasinmaksuaikaa on mahdollista saada 12 – 60kk, riippuen hakemastasi lainasummasta.

Miten haen kulutusluoton?

Kutusluoton hakemisprosessi on helppo ja aloitat sen siirtymällä tämän sivun ylälaidasta Ostosrahan sivustolle. Sivustolla sinun tulee täyttää lainahakemus huolellisesti ja seurata sinulle annettuja ohjeita. Lainahakemukseen saat nopeasti vastauksen, joka kertoo sinulle myönnetäänkö kulutusluotto sinulle vai ei.

Mitä lainahakemuksen täyttö maksaa minulle?

Ostosraha antaa sinun tehdä aina lainahakemuksen ilmaiseksi.

Miksi Ostosraha hylkäsi lainahakemukseni?

Ostosrahalla ei ole velvollisuutta kertoa sinulle kulutusluoton hylkäämisperustetta, mutta yleisesti se johtuu jostain edellä olevista syistä:

  •  Lainahakemuksessa on virheellisiä tai puuttellisia tietoja.
  • Sinulla on luottotietomerkintä
  • Riskiarviosi on liian suuri, jotta sinulle voitaisiin myöntää kulutusluottoa

Tutustu Ostosraha kulutusluottoon

Ostosraha on OPR-Vakuus Oy:n omistama lainapalvelu joka on perustettu vuonna 2005. Se on myöskin Suomalainen yhtiö.

Ostosraha on hiljattain uusinu kotisivunsa ja tällä hetkellä ne ovat yhdet parhaista suomen lainamarkkinoilla. Ostosrahan lainalaskuri onkin sellainen, joka tulisi löytyä joka ikiseltä lainapalvelulta Suomessa. Se kertoo sinulle samantien maksamasi kuukausierän sekä kuinkan paljon kulutusluotto tulee kustantamaan kaikkineensa kaikkien kulujen kanssa. Tämä on ehdottomasti erittäin suuri plussa Ostosrahalle, joka luo sille samantien luotettavan lainanantajan kuvan. Toivottavasti muut lainantajat ottavat tästä mallia tulevaisuudessa.

Lainatuotteet

Ostosraha on keskittynyt kulutusluottoihin ja tarjoo niitä laajassa skaalassa. Voit hakea kulutusluottoa 400 – 3000€ ja takasinmaksuaikaa on mahdollsta saada 12 – 60kk eli erittäinkin pitkäksi ajaksi. Lainan voi maksaa toki lyhyemmäsäkin ajassa takaisin, mutta kulut joudut maksamaan 12kk ajalta. Näin ollen mikäli haet lainaa lyhyemmällä takaisinmaksuajalla, suosittelemme tutustumaan myös muihin lainapalveluihin tällä sivustolla, esimerkikssi tekemällä lainavertailun etusivulla.

Jotta voit hakea kulutusluottoa Ostosrahalta, sinun pitää olla 20 -75 vuotias Suomen kansalainen ja luottotietosi pitää myöskin olla moitteettomat. Lisäksi sinulta vaaditaan henkilökohtainen puhelinliittymä, sähköpostiosoite sekä nettipankkitunnukset. Näiden ehtojen täyttyessä voit huoletta tehdä lainahakemuksen ja odottaa myöntävää päätöstä. Vakuuksia tai takaajia et tarvitse koskaan. Huomaa myös että 20 vuotiaat voivat saada maksimissaan 400€ lainan, mutta sitä vanhemmat jopa 3000€

Lainan hakeminen on erittäin nopeaa sillä lähetettyäsi lainahakemuksen kestää keskimäärin vain noin 15 minuuttia, että saat rahat tilillesi.

Hinnasto

Ostorahan lainojen kulut on erittäin helppo laskea sillä Ostosrahan etusivulta löytyvä lainalaskuri tekee kaikki laskelmat sinun puolestasi. Se kertoo sinulle todellisen vuosikoron, joka on ainoastaan ainoa asia, joka sinua kiinnostaa sillä se sisältää kaikki lainankulut. Lainalaskuri myöskin kertoo sinulle lainan kokonaiskulut. Kulutusluoton hinta riippuu hakemasi lainan suuruudesta sekä  takaisinmaksuajan pituudesta. Lainalaskurilla voit kätevästi vertailla eri vaihtoehtoja. Aina on myös mahdollista maksaa koko lainasumma takaisin aikaisemmin, vaikka olisitkin sopinut pidemmästä takasinmaksuajasta.

Ostosrahan kakilla lainoilla on myös lain määräämä 14vrk peruutusmahdollisuus. Tälläisissa tilanteissa sinun tulee olla yhteydessä Ostosrahan asiakaspalveluun.

 

Mikäli etsit luotettavaa kulutusluottoa, niin voimme varauksetta suositella Ostosrahaa, jonka toiminta on erittäin läpinäkyvää. Mikäli kuitenkin vielä haluat vertailla eri vaihtoehtoja, niin tutustu niihin tämän sivuston avulla. Me autamme sinut edullisimman lainaratkaisun luoksi, joten käytä hväksesi kaikkia tämän sivuston mahdollisuuksia.