Rahapalvelu lainat

Rahapalvelu lainaa silloin kun arki yllättää, ja kaipaat nopeaa ratkaisua rahavajeeseesi. Lainanhakeminen ei maksa mitään, ja voit saada lainan ilman vakuuksia tai takuita. Lainahakemuksen teko on nopeaa ja helppoa. 1. Valitse Rahapalvelun lainalaskurista sinun taloudelliseen tilanteeseesi sopiva lainasumma 2. Tunnistaudu lainahakemuksen täyttämistä varten omilla verkkopankkitunnuksillasi 3. Täytä lainahakemus, tutustu Rahapalvelun luottoehtoihin ja lähetä lainahakemus 4. Odota lainapäätöstä. Saat tietää lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Hyväksytty lainapäätös -> Rahat siirtyvät tilillesi jopa 15 minuutissa, voit päättää milloin ja missä haluat nostaa lainaa käyttöösi. Huomioi kuitenkin Rahapalvelun asiakaspalvelun aukioloajat. Päätä missä ajassa maksat lainaasi takaisin, voit valita maksimissaan 36 kuukauden takaisinmaksuajan.

Hylätty lainapäätös -> Mikäli saat hylätyn lainapäätöksen, todennäköisesti jokin Rahapalvelun lainaehdoista ei täyttynyt. Rahapalvelun ei ole ilmoitettava syytä lainahakemuksen hylkäämiseen, usein syynä on:

  • Haettuun lainasummaan suhteutettuna liian alhainen tulotaso, tai lainanhakijalla ei ole säännöllisiä tuloja
  • Maksuhäiriömerkinnät, Lainanhakijan maksutietojen tulee olla kunnossa. Mikäli lainanhakijan luottotiedot eivät ole kunnossa, aiheuttaa tämä usein poikkeuksetta lainahakemuksen hylkäämisen.
  • Virheelliset tai vajaat tiedot lainahakemuksessa. Siitä huolimatta, että lainahakemuksen teko on nopeaa ja helppoa, on aina syytä varata rauhallinen hetki lainahakemuksen täyttämiseen. Esimerkiksi virheelliset osoite, tai nimitiedot ovat syynä lainahakemuksen hylkäämiseen
  • Liian alhainen ikä, lainanhakijan ollessa liian nuori, lainahakemusta ei voida hyväksyä. Suomen lain mukaan alle 18- vuotiaille ei voida myöntää luottoja tai lainaa

Rahapalvelu

Rahapalvelu on osa suurempaa yritystä, IPF Digital Finland Oy:tä, yritys on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö, joka on myös listattu Lontoon pörssiin osana International Personal Finance Plc konsernia. Konserni on vakavarainen, kansainvälinen, konsernin palveluksessa työskentelee n 7000 ihmistä ja toimintaa on jopa 13 eri maassa. Kyseessä on kasvava yritys, joka tarjoaa kuluttajille luottotuotteita, lainoja sekä luottolimiittituotteita. Suomessa yritys käyttää Rahapalvelu sekä Credit24 tuotemerkkejä, IPF Digital Finland onkin palvellut jo yli 700 000 laina-asiakasta.

 

Rahapalvelu luottoa

Voit hakea Rahapalvelusta lainaa 50 eurosta aina 4000 euroon asti. Lainan hinnoittelu on läpinäkyvää, eikä lainassa ole ikäviä piilokuluja. Lainassa ei ole nostopalkkioita, ja maksat korkoa vain nostetusta lainasummasta. Rahapalvelusta lainanhakeminen on nopeaa, voit tehdä sen täysin sähköisesti, ilman jonottelua. Saat tietää lainapäätöksen välittömästi ja rahat siirtyvät tilillesi jopa 15 minuutissa. Päätä itse lainan takaisinmaksuaika, minimi takaisinmaksuaika on 3 kuukautta sekä maksimissaan lainaa voi lyhentää 36 kuukauden ajan.

100 euron laina, kolmen kuukauden takaisinmaksuajalla, lainan kuukausierän suuruus on 36 €

900 euron laina, kolmen kuukauden takaisinmaksuajalla, lainan kuukausierän suuruus on 321€

1500 euron laina, kuuden kuukauden takaisinmaksuajalla, lainan kuukausierän suuruus on 281€

1000 euron laina, 12 kuukauden takaisinmaksuajalla, lainan kuukausierän suuruus on 206€

4000 euron laina, 36 kuukauden takaisinmaksuajalla, lainan kuukausierän suuruus on 194€

Valitse lainasumma sekä sen takaisinmaksuaika sen mukaan, että pystyt sen kivuttomasti maksamaan takaisin. Lainan kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta, KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euron nostetulle luotolle on minimissään 49,85% sekä maksimissaan 153,63%. Lainaa hakiessa lainanhakijalla ei saa olla avoimena olevia luottoja Rahapalvelulla tai Credit24 lainapalvelussa. Mikäli sinulla on olemassa olevaa luottoa Credit24 lainapalvelussa, ohjataan sinut tekemään rahannosto Credit24 lainapalvelun sivuille. Lainaan liittyvissä asioissa ole yhteydessä Rahapalvelun asiakaspalveluun, asiakaspalvelu on sama kuin Credit24 lainapalvelussa.