Lainaa jopa 5000€

Reissuluotto voi auttaa sinua myös tilanteessa, jossa tarvitset apua auton korjaamolaskun maksamisessa tai muun yllättävän rahanmenon paikkaamisessa. Saat luottoa jopa 5000 euroa, ja luoton takaisinmaksuaika on 12 jopa 36 kuukauteen asti. Reissuluotto on tarkoitettu yksityishenkilöille, ja lainaa voi hakea kuka tahansa, vähintään 25- vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Hyväksytyn lainapäätöksen edellytyksenä on kunnossa olevat raha-asiat. Lainahakemuksia käsitellään Reissuluoton asiakaspalvelun aukioloaikoina, ja hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat ovat lainanhakijan tilillä jopa muutamassa minuutissa. Selvitä Reissuluoton etusivulla olevalla lainalaskurilla sinun tarpeisiisi sopiva lainasumma.

2000 euron laina 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainan kustannukset ovat yhteensä 839,53€ (1/2019) ja lainan kokonaismäärä on 2839,53€.

5000 euron laina, 36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainan todellinen vuosikorko on 67,13%. Lainan todellinen vuosikorko sisältää lainan kaikki korot sekä palkkiot.

Reissuluotto hinnasto

Reisuuluottoa hakiessa, lainanhakija sitoutuu maksamaan koron lisäksi seuraavat lainan hoitoon liittyvät kustannukset. Lainan järjestelypalkkio, joka on yksilöity kuluttajaluottosopimuksessa. Summa lisätään myönnetyn luoton määrään, ja summa veloitetaan ensimmäisessä tai ensimmäisissä maksuerissä. Lisäksi lainanhakijan tulee maksaa kuluttajaluottosopimuksessa yksilöity kiinteä luotonhoitomaksu. Luottohakemuksen tekeminen on hakijalleen maksutonta, lainan nimelliskorko 41,16% sekä lainan todellinen vuosikorko joka sisältää lainasta kertyvät kaikki kustannukset on 76,19% ( 3000 euron laina, 12 kuukauden takaisinmaksuajalla) Lainan laskutuslisä on 0€ sekä luotonhoitomaksu kuukausittain on 9,90€.

 

Hae Reissuluottoa:

Luoton hakeminen tapahtuu täysin sähköisesti, sinun ei tarvitse lainahakemusta varten varata henkilökohtaisia tapaamisia, tai jonottaa liikenneruuhkissa. Voit tehdä lainahakemuksen Reissuluoton verkkosivuilla- Silloin kun se sinulle parhaiten sopii, siellä, missä se parhaiten sopii. Valitse sopiva lainasumma Reissuluoton lainalaskurilla, ja klikkaa Hae lainaa– painiketta. Lainahakemuksen täyttämistä varten sinulla on oltava käytössäsi matkapuhelinnumero, suomalainen kotiosoite sekä verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnuksilla lainanhakija tunnistautuu lainahakemuksen täyttämistä varten. Vaikka lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa, varaa silti rauhallinen hetki lainahakemuksen täyttämistä varten. Virheelliset tai vajaat tiedot lainahakemuksessa aiheuttaa lainahakemuksen hylkäämisen. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat tietää lainapäätöksen. Lainahakemuksia käsitellään Reissuluoton asiakaspalvelun aukioloaikoina, ja mikäli lähetät lainahakemuksen tällöin, saat tietää lainapäätöksen välittömästi. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi vain muutamassa minuutissa. Mikäli Reissuluotolla on käytössä reaaliaikainen tilisiirto käytössäsi olevan pankin kanssa.

  • Tee Reissuluoton lainahakemus nopeasti ja helposti
  • Kirjaudu Reissuluoton verkkosivuille ja valitse sinulle sopiva lainasumma 2000- 5000 euron välillä
  • Täytä lainahakemuksessa kysytyt kohdat- huolellisesti
  • Tunnistaudu lainahakemuksessa omilla verkkopankkitunnuksilla
  • Lähetä lainahakemus sen jälkeen, kun olet ensin tutustunut Reissuluoton sopimusehtoihin
  • Odota lainapäätöstä, lainahakemuksia käsitellään Reissuluoton asiakaspalvelun aukioloaikoina
  • Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat siirtyvät jopa muutamassa minuutissa tilillesi, mikäli pankillasi on käytössä reaaliaikainen tilisiirto Reissuluoton kanssa

 

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksua varten saat laskun, joko sähköpostitse tai kirjeitse. Laskun voit tarkistaa myös omasta verkkopalvelustasi. Mikäli lasku ei jostain syystä ole tullut määräaikaan mennessä perille ole yhteydessä Reissuluoton asiakaspalveluun. Huomioi, että lainanhakijalla voi olla kerrallaan vain yksi lainahakemus voimassa. Voit tehdä uuden lainahakemuksen siinä vaiheessa, kun edellinen laina on maksettu takaisin.

 

Reissuluotto asiakaspalvelu

Kun tarvitset apua lainaan liittyvissä asioissa, ota yhteyttä Reissuluoton asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun puhelinpalvelu on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 8.00- 22.00. Tavoitat asiakaspalvelijan joko puhelimitse numerosta 03 3399 3600 (pvm) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@reissuluotto.fi

Reissuluotto

  1. W. Yhtiöt Oy

Aleksanterinkatu 17 B

15110 Lahti