Sisällysluettelo

Lainojen yhdistäminen on helppoa

  • Vertaile saamiasi lainatarjouksia rauhassa ja huolellisesti keskenään. Tarkista jokaisen lainapalvelun lainaehdot, lainasummat, laina-aika sekä mahdolliset muut lainan takaisinmaksuun vaikuttavat asiat.
  • Valitse näiden joukosta sinulle parhaiten sopiva laina, lainojen yhdistämistä varten.
  • Huolehdi, että maksat avoimena olevan laskun eräpäivään mennessä pois, ja säästä lainojen yhdistämisellä selvää rahaa!

Lainojen yhdistäminen

Pienistä puroista syntyy iso joki, näin voi käydä myös pienissä pikavipeissä joita kertyy maksettavaksi huomaamattomasti ja salakavalasti useampia. Yksi pieni pikavippi ei todennäköisesti kaada koko venettä, mutta kaataa siinä vaiheessa, jos näiden pienten pikavippien yhteenlaskettu summa alkaa lähentelemään jo kuukausittaisen lainanlyhennyksen kipurajaa. Jos maksettavana on useamman pikavipin tai lainan korot sekä kulut, voi summa nousta jo liiankin korkeaksi. Tässä vaiheessa voi antaa hälytyskellojen jo soida. Ja viimeistään siinä vaiheessa, jos osan pikavippien eräpäivistä tarvitsee jo alkaa siirtämään.

Se että lainamarkkinoille on tullut tähän tilanteeseen oma lainatuotteensa, kertoo karulla kielellä sen että ongelma on melko yleinen. Hätä ei ole tämän näköinen, koska tärkeintä on se, että otat härkää sarvista kiinni, ja teet asialle jotain. Älä siis jää odottamaan, että ratkaisu tipahtaa syliisi, vaan perehdy lainantarjoajien tarjoamaan lainojen yhdistelyyn. Lainapalvelut ovat räätälöineet tähän palvelun, jossa lainanhakijalle jää useamman pikavipin sijaan yksi laina maksettavaksi. Tällöin lainan korkoja ja kuluja tulee kuukaudessa maksettavaksi vain yhdestä lainasta, kun aikaisemmassa tilanteessa maksettavana oli useamman pienen lainan korot sekä kulut. Koska asiakastyytyväisyys on se mikä kannattaa, maksaa luotonantaja vanhat lainasi pois. Tietysti tähän tarvitaan lainanhakija suostumus, ja uuden lainasopimuksen teko.

Kuten jokainen varmasti tietää, verkossa toimivat lainapalvelut myöntävät nopeita vakuudettomia lainoja. Tällöin laina voi olla parhaimmillaan jopa puolessa tunnissa lainanhakijan tilillä. Mutta koska asioilla on aina kaksi puolta, niin on myös tässäkin. Nopeuden ja helppouden hintana on kirjaimellisesti kalliimpi laina, kuin esimerkiksi hakiessa pankista vastaavaa lainasummaa. Tietysti jossain tapauksissa tilanne voi olla myös toisinpäin. Mutta pienten pikavippien kuittaaminen on mahdollista tehdä siten, että haet pankista vakuudellista lainaa. Tämän pankkilainan hakeminen ei ole yhtä vaivatonta ja helppoa kuin vastaavan pikavipin tai joustoluoton hakeminen. Mutta voi olla että saat rahat käyttöösi huomattavasti edullisemmin, kuin vastaavan rahasumman vakuudettomalla pikavipillä tai joustoluotolla. Tässä tilanteessa suosittelemme jälleen tutustumaan eri lainapalveluiden lainojen yhdistämispalveluun, ja hankkimaan lainan sieltä mistä se tulee sinulle edullisimmaksi sekä sieltä missä on tarjolla parhaat lainaehdot. Siksi lainan hakeminen kannattaa tehdä harkiten, ja verrata itselle niiden joukoste paras laina!

Bank Norwegian

Tutustu lainapalveluun banknorwegian

Lainojen yhdistäminen Bank Norwegianin avulla

2016 vuodesta saakka BaknNorwegian on myöntänyt erilaisia lainoja Suomalaisten arjen helpotukseksi. Lainasumman suuruus vaihtelee 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. BankNorwegianin lainat ovat saavuttaneet suuren suosion Suomalaisten keskuudessa, BankNorwegain myöntää yksittäisten lainojen ohella myös yhdistelylainoja. BankNorwegianin myöntämissä lainoissa laina-aika on aina kiinteä sekä samoin myös lainasumma. Lainojen yhdistäminen onnistuu myös BankNorwegianilla, ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen BankNorwegian maksaa asiakkaan suostumuksella pienemmät lainat kokonaisuudessaan pois. Tällöin lainanhakijalle jää jäljelle maksettavaksi yksi kohtuullisen koron omaan laina. Kuten muissakin lainoissa, lainanmyöntäjä voi määritellä itse lainan myöntämiseen vaadittavat ehdot. Tietyt lainaehdot pysyvät kaikilla samana, mutta yksittäisissä lainaehdoissa saattaa olla suuriakin eroja. Yhtenä esimerkkinä voi olla esimerkiksi lainanhakijan ikä, Suomen laki velvoittaa lainanhakijan täysi-ikäisyyden. Mutta lainantarjoavat voivat halutessaan asettaa myös tätä korkeamman ikärajan. Ja koska kyseessä on pääsääntöisesti vakuudettomat lainat, on ymmärrettävää, että lainasumman suurentuessa myös lainanhakijan ikäraja kasvaa.

Bank Norwegian >>

Lendo

Lainojen yhdistäminen Lendon avulla

Kiire on pahimmillaan kirosana joka vaivaa toisinaan meitä kaikkia enemmän tai vähemmän. Jos kiire on ottamassa sinusta niskalenkkiä, voit hyödyntää ajankäytön käyttämällä lainojen vertailupalveluja. Lendo vertaa lainanhakijan puolesta eri lainantarjoajia, jotka haluavat maksaa yhdellä suuremmalla lainalla pienet pikavipit kokonaisuudessaan pois. Itse lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se itsessään sido sinua mihinkään. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen, Lendo välittää lainahakemuksesi eri yhteistyökumppaneilleen ja saat näiltä yhteistyökumppaneilta tietoosi parhaan lainatarjouksen. Kuten mainoslause kuuluu, Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi 500 eurosta aina 50 000 euroon asti. Lendon käyttäjän tulee olla vähintään 20-vuotias, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lendo tarjoaa sinulle eri lainavaihtoja, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan lainavaihtoehdon ja maksaa sillä pois pienet korkeakorkoiset pikavipit.

Lendo >>

Komplett Bank

Tutustu lainapalveluun komplettbank

Lainojen yhdistäminen Komplett Bankin avulla

Komplett Bank myöntää lainoja jopa 50 000 euroon asti, ja se on toiminut Suomalaisilla lainamarkkinoilla vuodesta 2017. Komplett Bank tarjoaa lainapalveluita lainojen yhdistämiseen, ja itse lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään sekä lainahakemuksen tekeminen on ilmaista! Epäselvyyksien välttämiseksi kannattaa aina selvittää millä ehdoilla laina myönnetään, ja maksaako kyseinen lainapalvelu pienet pikavipit puolestasi pois.

Komplett Bank >>

Rahalaitos

Lainojen yhdistäminen, Rahalaitos rahoituksella

Rahalaitos rahoituksen kautta voit hakea yhdistelmälainaa jopa 50 000 euroon asti. Rahalaitos rahoituksen avulla voit yhdistää aiemmat korkeakorkoiset pikavipit, pienlainat tai luottokorttivelat yhdeksi, kohtuullisen koron ja kulujen omaavaksi lainaksi. Näin toimien voit säästää kuukaudessa merkittävän summan rahaa. Rahalaitos rahoitus vertailee eri lainapalveluita keskenään, ja tarjoaa sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan lainatarjouksen. Voit hoitaa asiat täysin omatoimisesti verkossa, Rahalaitos rahoituksen sivuille. Tai halutessasi voit soittaa Rahalaitos Rahoituksen asiakaspalveluun. Anna Rahalaitos rahoituksen verrata sinulle parhaiten sopiva lainojen yhdistämistä varten laadittu tarjous!

Rahalaitos >>

Voinko minä yhdistää lainani?

Lainojen yhdistämistä varten, lainanhakijan tulee osoittaa kykynsä hoitaa raha-asioita. Eli lainanhakijan taakkana ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä sekä luottotietojen tulee olla kunnossa. Usein tämä edellyttää sen, että lainanhakijan tulee osoittaa säännölliset tulotietonsa, netto ja brutto. Jos lainanhakija on työtön, ei kannata silti vaipua synkkyyteen, sillä silloin on hyvä olla suoraan pankkiin yhteydessä ja käydä sen hetkinen taloudellinen tilanne läpi. Ja jos tällä hetkellä työtön työnhakija on hoitanut raha-asiansa tähän mennessä moitteettomasti, ja myös tästä eteenpäin. Voi hän keskustella lainojen yhdistämisestä vaadittavista lainaehdoista lainaa tarjoavan pankin kanssa. Lainojen yhdistämistä varten lainanhakijalle pätee samat lainaehdot kuin muissakin pikavipeissä tai joustoluotoissa.

Lainantarjoaja määrittelee sen, millä lainaehdoilla lainan yhdistämistä varten haettavaa lainaa voi hakea. Usein lainantarjoajat myöntävät vakuudettomia lainoja. Joten jos lainasummaa vertaa pankin vastaavaa lainasummaan, on verkossa myönnettävien lainojen yhdistämistä varten haettava laina todennäköisesti aina kalliimpaa. Pankista lainan hakeminen vie kuitenkin hieman enemmän aikaa sekä vaivaa. Verkossa tehtävät lainahakemukset ovat lähestulkoon aina ilmaisia, eikä lainanhakija sitoudu hakemuksen tekemisellä vielä itse lainan ottamiseen. Useat lainapalvelut vertailevatkin eri lainapalveluita keskenään, jotta lainanhakijan olisi helpompi valita hänen tilanteeseen parhaiten sopiva laina, laina joka sopii eri lainojen yhdistämiseen. Lainojen yhdistämisestä käytetään myös termiä yhdistelylaina. Laina-ajat näillä eri lainojen yhdistelypalveluihin erikoistuneilla pankeilla on yhdestä vuodesta aina jopa 15 vuoteen asti. Voi siis kuvitella, kuinka paljon helpompaa arki voi olla jos muistettavana on vain yhden lainasumman eräpäivät, kuin että kuukausittain erääntyy aina useampi pikavippi, laina, joustoluotto tai luottokorttilasku.