Me suosittelemme seuraavia pikavippejä 50 – 2000€

Ikäraja 20v
Paras laina egeltä
Ikäraja 20v
Ikäraja 18v
Ferratum joustoluotto
Ikäraja 21v

Pikavippi nopeasti tilille
Hae nyt kahdella klikkauksella taatusti edullisin pikavippi 50 – 1000€ jopa 0% koroilla. Valitse alapuolelta lähinnä haluamaasi summaa oleva laina määrä ja saat eteesi edullisimmat pikavipit kyseisestä hintaluokasta. Saat normaalisti rahat tilillesi 24 tunnin sisällä. Nopeimmillaan laina on käytössässi alle 15 minuutissa, mutta lainanhaku on aina yksilöllinen prosessi, joten tarkkaa aikaa ei voida määritellä. Aloita pikavippivertailu nyt heti valitsemalla sinulle sopivin summa alapuolelta.

Kuinka paljon haluat pikavippiä?
50€ 100€ 200€ 300€ 400€ 500€ 1000€

Parhaat pikavipit 2018

LAINAPALVELULAINATTAVAT SUMMATIKÄRAJAKATSO TÄSTÄ!
100 - 3000€20vKatso tästä!
10 - 2000€21vKatso tästä!
100 - 2000€18vKatso tästä!
100 - 2000€19vKatso tästä!
500 - 50 000€20vKatso tästä!
500 - 50 000€20vKatso tästä!
1000 - 50 000€20vKatso tästä!
10 - 2010€20vKatso tästä!
10 - 2000€21vKatso tästä!
50 - 3000€19vKatso tästä!

Kuluton pikavippi
Vivus

Vivus vippaa 400€ ilman kuluja
400€ ilman kuluja
Vivus on luotettava pikavipinmyöntäjä, joka nauttii suurta suosiota Suomessa tällä hetkellä. Sen ehdoton etu on heidän tarjomansa kuluton pikavippi 400€ asti, jonka saa jokainen Vivuksen uusi asiakas. Tämä tarjous tekee Vivuksesta todella potentiaalisen vaihtoehdon, kun olet etsimässä itsellesi ensimmäistä pikavippiä. Kun maksat Vivuksen kuluttoman pikavipin takaisin ajallaan, niin sinulle ei todella kerry sentin senttiä saati euron euroa kuluja. Kuluton pikavippi on suurdeltaan 50 – 400€, joten jos lainantarpeesi liikkuu tässä suuruusluokassa niin hae pikavippi vaikka heti. Kuluttomalle pikavipille saa kuukauden maksujan ja hoidettuasi takaisinmaksun kunnollisesti ajallaan, sinulla on mahdollisuus tulevaisuudessa hakea isompaakin pikavippiä Vivukselta. Mikäli kiinnostuit tästä pikavipistä, niin alapuolelta saat lisätietoa ja voit siirtyä Vivuksen sivostolle tekemään lainahakemuksen. Vivus maksaa normaalisit pikavipit erittäin nopeasti tilille, joten tältäkin osin se on erittäin hyvä ratkaisu nopeaan lainan tarpeeseen.

Vivus.fi

Suomilimiitti

Suomilimiitti 10 – 1000€ korottomasti
Suomivippi tarjoaa pikavippiä ilman kuluja jopa 1000€
Suomilimiitti on tällä hetkellä kuuma nimi pikavippimarkkinoilla, sillä se myöntää tällä hetkellä Suomen suurinta pikavippiä ilman kuluja. Sinulla on siis mahdollista hakea täysin ilman kuluja jopa 1000€ kuukauden ajaksi. Tälläista tarjousta ei olla ennen Suomen markkinoilla nähty, joten sitä voidaan pitää ainutlaatuisena. Suomilimiitti on luotettava yritys Suomessa, joten mikäli tarpeessasi on jokin summa väliltä 10 – 1000€ kuukauden ajaksi, niin kannattaa ehdottomasti käyttää hyödyksi tämä Suomilimiitin koroton pikavippi uusille asiakkaille. Pikavippiä voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen Suomilimiitin lainapalvelun kautta ja saat nopeasti vastauksen hyväksytäänkö lainahakemuksesi vai ei. Mikäli lainahakemus hyväksytään, niin saat rahat hyvinkin nopeasti tilillesi. Tarvitset vain nettipankkitunnukset tämän kaiken hoitamiseen. Mikäli siis olet lainan tarpeessa, niin hae heti pikavippi Suomilimiitin sivulta ja saat jopa 1000€ korotonta pikavippiä tilillesi. Hae heti alapuolelta!

Suomilimiitti.fi
Limiitti.fi

Limiitti pikavippi
Limiitti myöntää 500€ ilman kuluja
Limiitti on myöskin yksi pikavipin tarjoajista, joilla on valkoimissaa kuluton pikavippi uusille asiakkaille. Limiitillä tarjolla on kuluttomia pikavippejä 500€ asti ja maksuaikaa tämän tyyppiselle pikavipille saa keskimäärin 45 päivää. Kuten muutkin korottomat pikavipit, niin myös tämä on loisto tarjous. Parasta onkin että tällä hetkellä pystyt hakemaan pikavipin noin 4 kertaa täysin ilman kuluja, kiitos näiden tarjousten. Näin ollen voidaan sanoa että pikavipin hakeminen on edullisempaa kuin koskaan. Limiitti onkin siis loistava vaihtoehto ensimmäisen pikavipin hakijalle ja riippuen kuukauden päivästä milloin haluat hakea pikavippiä itsellesi, saatat saada jopa 2 kuukautta takaisinmaksuaikaa. Mikäli siis et ole ennen käyttänyt Limiitin pikavippi palveluita, niin nyt on hyvä tilaisuus hakea kulutonta pikavippiä Limiitiltä. Täytä heti lainahakemus Limiitin sivustolla ja saat hyvin nopeasti myönteisen tai kielteisen vastaukset. Lainahakemuksen lähettäminen on aina ilmaista joten toimi heti.

Limiitti.fi

Trustbuddy

Trustbuddylta kulutonta lainaa
Hae kulutonta pikavippiä
Trustbuddy on nimenä mukaisesti luotettava ystävä. Se ei olekkaan ainoastaan luotettava ystävä vaan myöskin erittäin mukava ystävä, sillä se lainaa sinulle ensimmäisen pikavipin ilman kuluja. Pikavippejä ilman korkokuluja sillä on tarjolla 50 – 600€ ja saat sen täysin ilman kuluja 14 päivän ajaksi. Saat siis aina kaksi kuukautta ilmaista takaisinmaksuaikaa. Näin ollen aina kun tiedät pystyväsi maksamaan pikavippisi kahdessa viikossa, niin Trustbddy on sinun valintasi. Pikavippi on helppo ja nopea hakea Trustbuddylta ja saat sieltä nopeasti vastauksen lainahakemukseesi. Tarjolla on myöskin pikavippiä pidemmällä takaisinmaksuajalla, mutta kahdeksi viikokosi saat aina pikavipin 600€ asti ilmaiseksi. Tustustu lainaehtoihin ja muihin tarkempiin tietoihin pikavipeistä Trustbuddyn sivustolta. Sivustolle pystyt siirtymään alapuolelta, joten hae heti itsellesi sopivin kuluton pikavippi.

Trustbuddy.fi

Ferratum

Lainaa ensilaina ilman kuluja
Ferratum koroton 50 – 300€. Pikavippi ilman kuluja!
Ferratum koroton on Ferratumin uusille asiakkaille suunniteltu pikavippi. Nimensä mukaisesti sen ideana on tarjota pikavippejä ilman korkokuluja ja se on avoinna vain uusille asiakkaille. Vanhoille asiakkaille on tarjolla Ferratum Joustava, josta löydät lisätietoa meidän käyttöluotto osiostamme. Ferratum koroton on kuitenkin ehdonton valinta uusille asiakkaille, joiden lainan tarve ylettyy välille 50 – 300€. Tämän suuruisen pikavipin saat kuluitta kuukauden ajaksi. Sinulle ei siis kerry lainasumman päälle mitään ylimääräisiä kuluja, kunhan vain maksat pikavippisi kuukauden sisällä takaisin. Tämä on listan viimeinen korottomista pikavipeistä, joten mikäli et ole vielä Ferratumin asiakas, niin nyt on hyvä aika tutustua heidän lainapalveluunsa täysin ilmaiseksi. Mikäli olet jo Ferratumin asiakas, niin voit tutustua tarkemmin heidän Joustava- tuotteeseensa tai vaihtoehtoisesti, voit tarkastella muita lainapalvelujen tarjoajia meidän sivustomme kautta. Me tarjoamme sinulle netin kattavimman kattauksen pikavipeistä, kulutusluotoista sekä käyttöluotoista, joten siirry nyt Ferratumin sivulle alapuolelta tai jatka parhaan lainaratkaisun etsimistä meidän sivustolllamme.

Ferratum.fi

Valitse paras pikavippi
Yläpuolelta löydät kaikki tämän hetken korottomat pikavipit, joten jos jokin niistä palvelee sinun lainatarvettasi niin tee heti lainahakemus kyseisen lainapalvelun sivustolla. Mikäli taas etsit isompaa lainaa tai pikavippiä pidemmällä maksuajalla, niin aloita pikavippien selaaminen tämän sivun ylhäältä. Voit myös vaihtaa sivupalkista meidän kulutusluotto sektioomme, josta löydät pikavippejä isompia lainoja pidemmillä maksuajoilla. Tutki tarkasi mikä näistä palvelee parhaiten sinua ja hae lainaa sinulle sopivasta paikasta. Me toivomme että meidän kattavan lainavertailun avulla löydät mieleisesi pikavipin tai kulutusluoton.

Onko pikavippi minulle paras lainaratkaisu?
Pikavippi on yksi monista lainamuodoista, mitä markkinoilla on tällä hetkellä tarjottavana. Pikavipin etuina voidaan pitää ehdottomasti sen nopeutta ja vaivattomuutta. Sitä hakiessa et tarvitse takaajia, eikä sinun tarvitse tehdä niin kattavaa selvitystä taloustilanteestasi, kuin esimerkiksi pannkilainaa hakiessasi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinulle myönnetään pikavippiä ilman mitään selvityksiä taloustilanteestasi. Pikavippiä hakeaksesi sinun tulee osoittaa, että sinulla on tarvittavat säännölliset tulot pikavipin takaisnmaksuun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinun pitää olla töissä tai nostat esimerkiksi jotain tukea, jolla saat maksettua pikavipin takaisin.

Pikavippi on normaalisti loistava lainamuoto, kun halutaan lainata pientä summaa lyhytaikaisesti. Tällä tavalla sen korkeat korkokulut eivät nosta takaisinmaksettavaa summaa liian suureksi. Hyvä uutinen on myöskin se, että monet pikavippiyritykset tarjoavat ensimmäisen pikavipin täysin ilman kuluja. Sinun ei siis tarvitse maksaa korkokuluja, nostokuluja tai mitään muitakaan kuluja. Ainoa summa mitä maksat takaisin on se lainamäärä, joka sinulle myönnettiin. Kuluttomat pikavipit myönnetään normaalisti kuukauden mittaisella takaisinmaksuajalla. Näin ollen mikäli äkillinen rahantarve yllättää, niin koroton pikavippi voi olla erittäinkin fiksu ratkaisu, sillä se ei aiheuta sinulle mitään lisäkuluja, kunhan vain hoidat takaisinmaksun sovittujen ehtojen mukaan. Tällä tavalla on myös mahdollista saada esimerkiksi veronpalautukset, tai ainakin osa niistä jo kuukauden akaisemmin käyttöön. Sinun tarvitsee vain hakea koroton pikavippi kuukautta aikaisemmin ja maksat sen takaisin veronpalutusrahoillasi, kun ne tilitetään tilillesi. Mikäli siis joskus sinulle ilmenee tarvetta veronpalautusten aikaisemmalle nostolle, niin pidä tämä ratkaisu mielessäsi. Tärkeää on kuitenkin aina muistaa maksaa pikavippi takaisin ajallaan, sillä erinäköiset eräpäivän muutokset ja viivästyskorot nostavat pikavipin hintaa huomattavasti. Tärkein asia on siis hoitaa takaisinmaksu huolellisesti ajallaan ja pitää mielessä huolellisuus, joka pitäisi aina olla mielessä raha-asioita hoidettaessa.

On kuitenkin olemassa, muitakin lainaratkaisuja kuin pikavippi. Pikavipit ovat oikein mainio ratkaisu nopeaan ja pieneen rahan tarpeeseen, mutta joskus saattaa olla tarvetta isommallekin rahasummalle. Tälläisissa tilanteissa pikavippi ei enään välttämättä olekkaan se paras ratkaisu, johtuen sen lyhyt aikaisesta luonteesta. Tälläisessa tilanteessa ratkaisu tilanteeseen voi olla kulutusluotto, joka on tarkoitettu isompaan lainan tarpeeseen. Hätä ei kuitenkaan ole suuri, sillä meidän sivustomme kautta voit vertailla myös kulutusluotot. Mikäli siis lainantarpeesi on suurempi kuin 1000€, niin tutustu meidän kulusluotto puoleemme ja sitä kautta löydät edullisimmat lainat aina 20 000€ asti. Tarkista nyt siis rahantarpeesi ja hae apuun joko pikavippi tai kulutusluotto. Molemmat ovat hyviä ratkaisuja, mutta ne ovat luoto erilaisiin tarpeisiin.