Credigo.fi

Credigo

Credigo tarjoaa lainoja lyhytaikaiseen rahapulaan, eli akuuttiin rahoitustarpeeseen. Credigo on auttanut rahapulassa olevia asiakkaita jo yli 10 vuotta, ja sillä onkin Pohjoismaissa yli 400 000 asiakasta. Gredigon periaate on tarjota läpinäkyviä rahoitustuotteita, joihin ei ole piilotettuna yllättäviä kuluja. Credigon asiakasystävällisyys näkyy muun muassa helposti vertailtavina lainatuotteina, Credigosta lainaa hakevat asiakkaat saavat tietää jo ennen lainahakemuksen lähettämistä lainasumman kokonaiskustannukset.

Credigo on Easycreditin lisäksi Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimi, nämä yritykset tarjoavat Suomessa vakuudettomia yritysluottoja. Kaiken näiden taustalla toimii vakavarainen ruotsalainen emoyhtiö Northmill AB. Emoyhtiöllä on reilu kymmenen vuoden vankka kokemus vakuudettomien kulutusluottojen myöntämisessä. Suomalainen Northmill Oyn johdon sekä vastuuhenkilöiden luotettavuus, hyvämaineisuus sekä riittävä ammattitaito on ollut edellytyksenä sille, että yritys on pystynyt rekisteröitymään Suomessa Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Credigolla lainahakemuksen tekeminen ja lähettäminen on täysin maksutonta. Lainahakemuksen tekemisestä ei kerry erillisiä lisämaksuja, vaan kuukausittaiset lainanlyhennyksen kustannukset koostuvat lainasumman lyhennyserän suuruudesta sekä lainasumman korosta. Koron suuruus määräytyy Credigolta otetun lainasumman suuruuden sekä lainan takaisinmaksuajan mukaan.

 

Credigo pikalaina

Credigo myöntää pikalainoja aina 100 eurosta 2500 euroon asti. Laina-aika on Credigon lainoissa kuudesta kuukaudesta, aina jopa viiteen vuoteen asti. Ennen lainahakemuksen lähettämistä voit tarkistaa lainasumman kokonaiskustannukset sekä lainasumman kuukausierän suuruuden jo ennen itse lainahakemuksen lähettämistä. Credigon selkeän hinnoittelun ansiosta, sinun on helppo huomata, että lainasumman kuukausierä pysyy koko laina-ajan samana, sekä lainasumman lyhennyksen lisäksi maksat vain lainan korkoa. Siksi sinun ei tarvitse huolehtia Credigon lainoissa ylimääräisistä piilotetuista kuluista, et joudu maksamaan tilinhoitomaksuja, kuukausimaksuja, laskutuslisiä tai erillisiä avausmaksuja sekä muita nostokuluja. Voit siis luottaa siihen, että kaikki kulut näkyvät ennen itse lainahakemuksen lähettämistä.

Credigon kuukausittaiset lainakustannukset muodostuvat vain lainasumman kuukausikorosta, jonka suuruus määräytyy lainan takaisinmaksuajasta sekä lainasumman suuruuden mukaan. Credigon lainasumman koron suuruus vaihtelee 3,25 – 3,42 prosentin välillä. Lisäksi Credigolla lainasumman todellinen vuosikorko ei ylitä pienlainoja myöntäville yrityksille määriteltyä korkokattoa, joka on 50,5% (2018)

Näin haet lainaa Credigolta

Credigolta lainan hakeminen sujuu nopeasti sekä helposti. Nettihakemuksen avulla teet lainahakemuksen hetkessä, ja sen tekeminen onnistuu kokonaisuudessaan Credigon verkkosivujen kautta. Lainahakemukseen tarvittavan hakulomakkeen täyttäminen on selkeää:

  • Credigon lainahakemuksessa täytä huolellisesti kaikki tarvittavat tiedot, lainasumma, laina-aika, omat tiedot sekä muun muassa nettotulot, asumismuoto sekä asumisen kustannukset, työsuhteen laatu sekä sen kesto.
  • Tunnistautuminen Credigon verkkosivuille tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Credigon aukioloaikoina saat tietää lainapäätöksen välittömästi, ja positiivisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi jopa 10 minuutissa. Lainahakemuksen käsittely asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella siirtyy seuraavaan aukiolopäivään.

 

Credigon 30 päivän hintatakuu

Credigo haluaa, että heiltä lainaa hakevat asiakkaat saavat käyttöönsä aina parhaimman hinnan lainallensa. Siksi Credigolla on käytössään 30 päivän hintatakuu. Mikäli huomaat 30 päivän sisällä lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, että Credigo mainostaa lainaansa edullisempaan hintaan, hyvittää Credigo sinulle erotuksen lahjakorttina. Tämä hintatakuu on voimassa Credigon kaikissa lainatuotteissa, jotka on otettu cregigo.fi lainapalvelun kautta. Hintatakuu ei siis koske muiden lainayhtiöiden myöntämiä lainoja, vertaislainoja tai vakuudellisia lainoja.

 

Vastuullinen luotonantaja

Credigo on vastuullinen luotonantaja, joka huolehtii asiakkaiden:

  • Yksityisyydestä
  • Turvallisuudesta
  • Laadukkaasta asiakaspalvelusta

Credigon asiakkaana voit luottaa siihen, että sinulle tarjotaan vain selkeitä ja läpinäkyviä lainahintoja sekä Credigo palvelee asiakkaitaan aina parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Credigon asiakaspalvelu

Credigo haluaa palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin, siksi Credigon asiakaspalvelu auttaa sinua kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä. Voit ottaa yhteyttä Credigon asiakaspalveluun joko puhelimitse, sähköpostilla tai Credigon sivujen chat-yhteyden kautta.

Asiakaspalvelu: 09 4272 0663 (ppm/mpm)

Sähköposti: asiakaspalvelu@credigo.fi

Credigon asiakaspalvelu on avoinna arkisin, sekä lauantaisin.