Trustbuddylta kulutonta lainaa

Trustbuddy pikavippi

Kiinnostako pikavippi kahdeksi viikoksi ilmaiseksi?

Mikäli kiinnostaa, niin Trustbuddy on loistava valinta sinulle, sillä se tarjoaa aina pikavipin ilmaiseksi kahdeksi viikoksi. Kaksi viikko siis täysin ilman kuluja. Katso tarkemmat tiedot alapuolelta.

Pikatieto lainasta

Kuka voi saada pikavippiä Trustbuddylta?

Trustbuddylta on helppo hakea pikavippiä, kunhan varmistat että seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Sinä olet vähintään 20 vuotias
  • Luottotietosi ovat kunnossa
  • Asut Suomessa ja sinulla on suomalainen pankkitili

Kuinka paljon Trustbuddy myöntää pikavippiä?

Trustbudylta voit hakea maksimissaan 600€ pikavipin. Kaikille pikavipeille saat 30 päivää takasinmaksuaikaa, mutta mikäli maksat pikavipin takaisin 14 päivän sisällä, sinulta ei peritä mitään kuluja pikavipistä.

Miten aloitan pikavipin hakemisen?

Siirry Trustbuddy lainapalveluun tämän sivun ylhäältä ja täytä siellä lainahakemus. Saat nopeasti vastauksen lainahakemukseesi ja tiedät myönnetäänkö sinulle pikavippi.

Onko lainahakemuksen tekeminen kallista?

Ei ole, sillä lainahakemuksen tekeminen on täysin ilmaista.

Miksei Trustbuddy myöntänyt minulle pikavippiä?

Tarkista Trustbuddyn sivulta ehdot pikavipin myöntämiseen. Mikäli lainahakemuksesi hylättiin, niin et ole täyttänyt kaikkia vaadittavia ehtoja tai vaihtoehtoisesti täyttämässäsi tiedoissa on puuteita.

Mikä on Trustbuddy ja millaista lainaa he myöntävät?

Trustbuddy on pohjoismainen lainanantaja ja sillä on toimintaa tällä kolmessa muussa maassa Suomen lisäksi. Nämä kolme muuta maata ovat Ruotsi, Norja ja Puola. Trustbuddy aloitti toimintansa vuonna 2009 ja sillä on tavoitteena laajentua useaan Euroopan valtioon tulevaisuudessa.

Aitoa pikavippiä

Tustbuddya voidaan pitää tänäpäivän harvinaisena pikavippiyrityksenä sanan varsinaisessa merkityksessään. Sen tarjomat lainasummat ovat verrattain pieniä, sillä maksimi lainasumma on 600€ ja pienin 100€. Halumasi lainasumma onkin helppo valita saapuessasi Trustbuddyn kotisivulle, sillä lainapalkki, jonka avulla valitset lainasumman lötyy heti etusivulta. Trustbuddy myöskin tarjoaa pikavippejä ainoastaan 30 vuorokauden takaisinmaksujalla. Sen suurin etu muihin lainapalveluihin onkin sen tarjoama tarjous, jonka avulla saat aina lainasi ensimmäiset 14 päivää ilmaiseksi. Tämä tarkoittaa että mikäli maksat pikavipin 14 päivän sisällä lainanhakemis hetkestä takaisin, niin sinulle ei koidu siitä mitään kuluja.

Tämä tarjous on siis voimassa aina eikä vain ensimmäistä kertaa lainaa otettaessa. Mikäli siis tarvitse pientä rahasummaa lyhyeksi ajaksi lainaksi, niin Trustbuddy on erinoimainen vaihtoehto. Pidemmillä maksuajoilla sen sijaan suosittelemme tarkistamaan myös muut vaihtoehdot, sillä Trustbuddy on melko kallis pikavippi yli 14 vuorokauden takaisinmaksuajoilla.

Luotettava hinnoittelu

Nimenomaan pikavippinä se kuitenkin toimii loistavasti.  Lisäksi erittäin suurta kiitosta Trustbuddylle voi antaa siitä että sen sivuilta löytyy erittäin tarkka hinnasto sen kaikille lainatuotteille. Sen avulla näet erittäin tarkasti, mistä pikavippisi kulut koostuvat. Tämä on eritttäin harvinaista lainapalvelujen keskuudessa, mutta Trustbuddy tekee sen moitteettomasti.

Hakeaksesi pikavippiä Trutbuddylta sinun tulee täyttää muutamat perusedellytykset. Ensimmäisen sinun tulee olla vähintään 20 vuotias. Lisäksi sinulla tulee olla vakituinen kotiosoite Suomessa sekä luottotiedoistasi ei saa löytyä merkintöjä.

Mikäli täytät kaikki nämä ehdot, niin voit siirtyä vaikka heti täyttämään lainahakemusta Trustbuddyn sivustolle. Sivustolle pystyt siirtymään tämän sivun ylälaidasta. Itse lainahakemuksen teko on ilmainen ja helppo prosessi. Ole kuitenkin tarkkana että täytät kaikki tiedot tarkasti ja virheettömästi, sillä virheelliset tiedot ovat peruste lainahakemuksesi peruuttamiselle.

Tehtyäsi lainahakemuksen saat luottopäätöksen normaalisti noin 15 minuutissa. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit nostaa lainasi tillille.  Lainahakemuksen voit tehdä milloin tahansa haluat, mutta rahat maksetaa tilillesi ainoastaa Trutbuddyn aukioloaikoina klo 07:00 – 23:00.

Trustbuddy on siis mainio ratkaisu kun tarvitset pikaisen pikavipin maksimissaan kahdeksi viikoksi. Tälläisissa tilanteissa siitä ei koidu sinulle mitään kuluja, joten se on täysin riskitön pikavippi, kunhan vain muistat pysyä takaisinmaksuajassa eli kahdessa viikossa. Pidemmäksi aikaa pikavippiä halutessasi me suosittelemme sinua tutustumaan myös muihin lainapalveluihin. Nämä kaikki lainapalvelut löytyvät kätevästi tältä sivustolta. Käytä siis vähän aikaa ja tutustu kaikkiin tämän hetken lainaratkaisuihin tällä sivsutolla. Me takaamme sinulle alhaisimmat hinnat, jokaiseen hintaluokkaan.

Leave a reply

required