Tietosuojaseloste

Lainapallo.fi tietosuojaseloste

Tämä on Lainapallo.fi palvelun henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 1.2.2017. Viimeisin muutos 17.8.2018.

  1. Rekisterinpitäjä

Inmalti Oy

Toivolankuja 4

15230 Lahti

Y-tunnus: 2853937-4

  1. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Asikasrekisterivastaava / Inmalti Oy

Toivolankuja 4 15230 Lahti

Sähköposti: info@inmalti.fi

  1. Rekisterin nimi

Lainapallo.fi markkinointi rekisteri

  1. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön suostumus.

Henkilötietoja käytetään markkinoinnin suunnitteluun, analysointiin, kohdentamiseen sekä itse markkinointiin.

  1. Rekisterin tietosisältö

HTML-data

Mikäli asiakas haluaa, niin hän voi pyytä henkilötietojensa poistamista rekisteristä. Myös rekisterinpitäjä voi poistaa henkilötiedot rekisteristä, mikäli ne ovat olleet kauan epäaktiivisina.

  1. Säännönmukaiset tietolähteen

Rekisteriin tallennettava html-data saadaan asiakkaan vieraillessa sivustollamme

  1. Tietojen luovutukset

Lain edellyttäessä luovutamme tietoja viranomaisille.

  1. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä käyttää Mouseflow-palvelu, joka ei luovuta keräämiään henkilötietoja EU:n ulkopuollle.

  1. Rekisterin suojaus

Rekisterin tietojen tallentamiseen käytettävät tietokannat ovat salasanoin, palomuurein sekä muilla teknisillä tavoilla suojattuja. Rekisterinpitäjä huolehtii, että ainoastaan rekisterinpitäjän työntekijöillä on pääsy rekisterin tietoihin.

  1. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on tallennettu rekisteriin. Tämä tarkastuspyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjällä on myös oikeus tarvittaessa pyytää pyynnön lähettäjää todistamaan hänen henkilöllisyytensä.

  1. Evästeet

Palvelumme käyttää evästeitä, joka on tunnistetiedosto, joka lähetetään sivustollamme vierailevan koneelle. Evästeiden avulla pyritään tekemään kävijän käyttäjä kokemuksesta parempi ja analysoimaan kävijöiden käyttäytymistä sivustollamme.

Mikäli kävijä ei tahdo käyttää evästeitä, niin hän voi muuttaa evästeasetuksia käyttämänsä selaimen asetuksista. Voit lukea lisää evästekäytännöstämme.